Народа изригна: Благодарим ти, Бойко, че ни разката живота и ни натири като кучета по Европа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Благодарим ви, г-н Борисов, че за три пъти като министър председател направихте няколко десетки ваши приятели милионери, затова че вие станахте милиардер, че корупцията вече убива, а живота на хората е разкатан, младите са в чужбина, а такива “корифеи” на мисълта като Цецка, Дани, Деси, Цецко, Спас, Цвета, Тома и всички други ваши министри и депутати в парламента ни разсмиват всеки ден с измислените си закони с които вие от Герб трябва да си спасявате властта.
Благодарим Ви, господин Борисов, затова че всички пари от Европа влизат в джобовете на вашите приятелски фирми, за цената на тока, за цената на водата, за разбитите пътища и за това че въвеждате такива иновации като електронната винетка, естествено дневна пак няма да има, но все пак това да не е метро. Благодарим ви господин Борисов, затова, че само ако има протести в малките населени места, там има жандармерия и полиция. Благодарим Ви за добре почистените пътища през зимата. Благодарим Ви за болниците и факта, че лечението в България е на много високо ниво, няма значение, че хората са задължени да си доплащат, а ако нямат пари просто трябва да си умрат в самота.
Благодарим ви, господин Борисов, затова че построихте ограда по границата с Турция и така канализирахте пътнико потока от ислямски терористи през България, както ви Благодарим и за факта, че дадохте възможност на такива като Каракачанов да им издават български паспорти, все пак демографският срив трябва да се поправя. Благодарим Ви, господин Борисов, че търгувате с ислямистите с вашият приятел Пеевски и че тази търговия процъфтява, а такива като Кирил Домусчиев стават в пъти по – богати. Благодарим Ви и за това, че създавате страшно много работа на МВР, по повод протестите и пълните всеки ден и без това празната ни хазна само с пари от актове и глоби.
Благодарим Ви, че ни научихте, че трябва да викаме на цеховете и халетата покрай магистралите заводи и че ако не отреже някой политик някоя лента, явно нещата няма да тръгнат. Благодарим Ви, че канализирахте искането на проценти, и че такива като Петър Москов и Валери Симеонов видяха власт иначе как щяхме да разберем, че някъде някой ако не е на лютеница, ще е с любовница, а ако много се разсмърди около него спокойно тя може да го замени. Благодарим ви, Борисов, затова, че всички други са виновни, но един път не каза, че и вие носите вина. Благодарим ви, за това, че ни разкатахте фамилиите, обезлюдихте България, и ни направихте европейци по цени, но не и по заплати и права както е в Европа. Благодарим ви, че съживихте образа на Бай Ганьо и че всеки ден ни доказвате, че може и под дъното. Благодарим ви, че сте толкова зле, че повече няма накъде…
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_339.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар