Народе, българите сме силни, скоро ще изхвърлим боклука на бунището където му е мястото!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скоро ще изхвърлим боклука на бунището! Анархията ще роди ред, редът – дисциплина, дисциплината и новият ред ще родят палачите и диктаторите. Търсете старите книги как се сеят овошки и зеленчуци, старите книги за приготвяне на зимнина.

Диктаторът Борисов и огромната безработица пак ще възроди селото, което пак ще храни града, капепетата ще останат и след пандемията пропускателният режим ще остане контролът, ще се засили и преминаването на големи групи хора, ще е немислимо събирането им също, но възраждането на селото ще възроди и човешкото в човека и задружните другарски кооперативи като взаимопомощта и ще създаде силните семейни клетки, а силните семейни клетки правят силната нация.

Патриотизмът и родолюбието пак ще избуят една глава над политическата класа и тежко и горко на онзи диктатор, който посегне на малкото село и комуните.

Новият световен ред ще се провали, а диктаторът ще бъде в изгнание ограбен както той ограбваше немил и недраг както прокуди децата ни в чужбина. Анархията ще роди ред, но хора ще сложат нов порядък в животът си, нови ценности и нови идеали като ние ще променим света, променяйки себе си, променяйки мирогледът си, променяйки битът си, а чиповете за контрол и новите зелени комунисти ще сложат нов порядък в хаоса. Да, съединението прави силата, а силата се надига във всеки един от нас, силата да оцелееш, силата да спасиш себе си, родът си, народът си и нацията си.

Да, истината ще ни направи свободни, свободни да направим изборът за бъдещето на нацията.

Диктаторът зависим от елитите ще се провали както винаги досега, но неговият провал ще е в услуга на народът ни. Дали трябва да изхвърлим боклука от властта? Наложително е, но той сам се изхвърли и просто ние ще му помогнем да намери мястото си на бунището. Време е народът да се обединява за да оцелява и няма сила нито система, която да ни попречи да направим това. Това е наш дълг да спасим себе си и нацията си!

blife.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар