НАРОДЕ, Дойде време за Бунт – Масов Бунт не пред институциите, а пред домовете на политиците ни!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес стана ясно, че тристранката е решила да вдигне данъците на всички МПС та в България на възраст 15 години с 30%, което означава, че ако досега сте плащали 100 лева данък, то от догодина ще плащате 130 лева!!!

Това е масов грабеж от страна на политиците, защото в България точно тези автомобили са 70% от автопарка.

Това означава, че фирмите, които масово ползват остарели микробуси за разнос, ще трябва да вдигнат пак цените на услугите си, това означава, че всяко едно домакинство ще бъде натварено с още разходи, за да може крадливата корумпирана власт и другите политически партии в България да си вдигат заплатите!

На нас ни Писна и затова заставаме зад БУНТА който е обявен в събитието. Бунт, който вече е ясно, че ще е в 27 града пред домовете на политиците – виновни за това Безобразие!

Време е да сменим не само модела на управление на България. Време е да сменим и думите и действията си! Досега викахме срещу институциите, а те се криеха зад тях и не носеха персонална отговорност за решенията си, затова е време да им потърсим сметка пред домовете им във всички градове на България. Стига вече – Писна ни!

Събитието във Фейсбук – Присъедини се тук и сподели с приятели в цяла България

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар