Народът към ГЕРБ: МРАЗИМ ВИ БЕЗПЛАТНО! Защото вие не сте българи, а престъпна шайка, която скоро ще си получи заслуженото!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гербоидите решиха да си правят контрапротест /нов принос към гражданските вълнения/. Явно неуспели да съберат отново цялата администрация да се излага по улицата, са хвърлили по някой лев на няколко пенсионери да протестират. Ама явно и с пари не могат да намерят качествени хора да ги подкрепят. Вижте кои подкрепят ГЕРБ и си направете изводите. И с пари не ставате! Акъл и морал не се купуват!

Така разбрахме от един дядо, който явно си е забравил хапчетата за Алцхаймера, че Президента Радев бил руски агент на Путин. Протестиращите сме били платени и изобщо всеки, който не е гербоиден дебил, е долен хулиган, платен от Божков!

Като призовавам хората в напреднала възраст да внимават с изказванията, защото никога не е късно да станеш за резил, ще повторя, че ви мразим безплатно. Шестдесет дена съм на протестите и не разбрах някой да е платен. Всеки от нас отделя от времето си за почивка и семейството си, за да покажем нашата ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ.

Гербоидите са усвоили най-долните практики на комунистите и ДС. Всеки, който не е с тях, бил платен, наркоман и психически неуравновесен. Всички гербави пък – прекрасни! Само, че това повече не минава!

Тези дни на улицата се ражда новото гражданско общество на България, което пропуснахме да създадем преди 30 години и позволихме престъпници да превземат властта. Тези дни ние пишем история….

И колко трябва да си долен негодник, за да обвиняваш българите, че са платени, за да протестират срещу корупцията, алчността и некадъността на днешното управление. Ние протестираме срещу мизерията на пенсионерите и много от работещите, срещу огромната и невиждана корупция във властта, срещу „калинките“, които ни излагат навсякъде и всяват хаос, срещу това политиците да ни обиждат на тулупи, нещастници, маргинали и мисирки, срещу ограничаването на свободата на словото.

МРАЗИМ ВИ БЕЗПЛАТНО! Защото вие не сте българи, а престъпна шайка, която скоро ще си получи заслуженото!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар