Наръчник как да хванем ГЕРБ в изборна измама!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Избори 2019г.

Ще си позволим няколко съвета за тези през които минават изборните процеси !

Изчакват се изборните манипулации на членовете по секционните комисии на ГЕРБ!
Какво означава да не определиш, че изборния резултат е манипулиран при следните установени пет факта:

1. Разменени места на подписаната и подпечатената хартиена лента на СИК и връвта, с които се завързва чувала с изборните материали; Това може да бъде заснето с телефон, който да ви помогне, ако нямате добра зрителна памет!

2. В чувала да има употребявана лента на СИК, която е подписана и подпечатена; Стар трик, с който от ГЕРБ се подготвят за измама и евентуална подмяна на съдържанието по трасето от точка А до точка Б !

3. Печата на СИК да се съхранява в чувала с изборните материали, при условие, че същия трябва да е поставен в запечатена кутия (плик), която (който) се съхранява в каса от общинската администрация;

4. Наличие на явна видимост, че избора на желания кандидат е маркиран в бюлетините с шаблон;

5. Да няма протокол на ОИК за отваряне на чувала?
Тази публикация идва да напомни на всички участници в изборните процеси, че дяволът на Цветан Цветанов се крие в детайлите и трябва да си отваряте очите на четири !

За едно десетилетие от ГЕРБ се доказаха в майсторството в подмяната на вота както и в изборните шашми като все пак за десет години техните хора са се ошлайфали в илизиониските трикове , трикове, които държат хунтата узурпирала властта на гребена на вълната, която ни удавя всеки напън на опозицията, който и да се бори за промяната след като те са спецове в подмяната!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар