Насилието над жени в Швеция нараснало с 30% след прилагане на “конвенцията”

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Вчера на дискусията в СУ, бяха изнесени и данни, че семейното насилие в Швеция се е увеличило с 30% след прилагането на всички мерки, които са и в Конвенцията.

Това, какво означава? Че тези мерки продуцират в практиката точно обратния на прокламирания желан ефект или просто, че като трябва да ви направим мост за да вземем едни пари, то ще ви направим и река?

Джендър идеологията потиска равноправието на жените, като ги кара да се правят на мъже, а не просто да вършат всичко и заемат всякакви служебни и социални позиции, като си останат жени.

Видно за джендър идеологията е лошо да си жена, защото не можеш да си ректорка, директорка, колежка. Трябва да си ректор, директор, колега.

Трябва задължително да си смениш джендъра в мъжки род.
Според джендър идеологията жените не могат просто да са равноправни и да си останат жени.

Те трябва да почнат да се правят на мъже. Да скъсят косите, удължат полите, а най-добре да сложат мъжки костюм с панталон, да махнат украшенията, червилата и гримовете.

Защо това е така е лесно обяснимо, ако видим коя е авторката на джендър идеологията. Джудит Бътлър, която не възприема себе си, като жена, а вероятно като нещо, което и тя не знае какво е, но пък иска за да не се чувства сбъркана и самотна в това, да принуди всички по света да достигнат до нейната объркана неяснота. 🙂
Христо Атанасов, Фейсбук
източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар