Васил Терзиев

Наследниците на комунистите и генералите от БКП и ДС върнаха тихо режима на тока за 1 милион българи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Без ток цяла нощ и цяд ден за 1 милион българи заради паднали клони и дървета и то в оглушителната тишина на улицата и либералните медии. Само един Пеевски се опита да протестира на висок глас, но му казаха троснато да хваща лопатата.

Един милион българи без ток заради паднали дървета и 20-30 сантиметра сняг!
Звучи като виц, но е тъжна реалност за безхаберието и некомпетентността на държавата. В София никой не видя работещ снегорин, освен няколко замръзнали в аварийната лента. От 170 на хартия най-много да са работили десетина, колкото да ги снимат, а за останалите парите ше влязат в джоба на фирмите и на кмета. Хората с колите си сами си почистиха улиците и булевардите и вадеха закъсалите с голи ръце… Сигналите за 1000 паднали дървета са сигнал за безхаберието на общинските власти.

Обаче чувате ли оглушителната тишина? Жълтопаветните либерали сега са на софрата с пълни усти, лапат комисионни и затова ги няма на улицата и в мрежите, а либералните рупори БТВ и Нова глухо и гузно мълчат. Такъв жесток режим на тока нямаше и в упадъка на комунизма, а вчера и днес внуците на комунистите и генералите от ДС и БКП тихомълком го върнаха обратно. Засега временно, а като направят Зелената сделка с милиардите от ЕС – режимът ще е завинаги всяка зима.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар