Наум Шопов продава електромобила сш за фантастичните 90 хил. лв. – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

По всичко личи, че актьорът Наум Шопов е решил да се раздели с “Тесла”-та си, след като преди няколко дни я обяви за продан. Той й търси цена от 90 000 лв. Синът на Христо Шопов е втори собственик на возилото, което е на 3 години. Той стана неин собственик преди 2 години срещу сумата от 100 бона, пише “Уикенд”.

Вероятно екранният д-р Тасев вярва, че след като е шофирал возилото, може да надуе цената на возилото до спукване. Младият Шопов е известен с педантичността си по отношение на външния вид на своите возила, като и на видеата си в социалните мрежи.

Инфлуенсърът е описал подробно всички подобрения по возилото и аксесоарите, които според него са на стойност 11 700 лв. Електричката не прави изключение от останалите возила на семейството и също е решена в бяло.

Предвид факта, че синът на актьора Христо Шопов е заклет автоманиак, мнозина се питат каква ще е новата му кола. Преди време Теа Минкова разкри, че си мечтае за “Порше Тайкан”, което също е на ток, но е три пъти по-скъпо. Наум няма да даде тази сума за нов автомобил, предвид факта, че двамата с годеницата му възнамеряват да инвестират в още един дом – къща или апартамент.

Дали обаче Шопов ще успее да продаде “Тесла”-та си за 90 бона, предвид факта, че “Тесла Модел 3” от 2021 г. се търгува за около 50 бона, само времето ще покаже. Разбирачите на коли не крият, че са шокирани от цената, която иска за автомобила си дипломирания лекар, който се отказа от медицината в полза на киното и инфлуенсърството.

Наум признава, че шофира играчките си на 4 колела максимум 2 или 3 години, след което ги продава и ги сменя с по-нови. Семейството не престава да се хвали от електричката си и колко пари са спестили от гориво. По всяка вероятност обаче Телешопови, както е прякорът на Теа и Наум, отново ще инвестират парите си в кола на ток. Те споделят, че искали да оптимизират бюджета си, продавайки една от колите, след което да си купят нова, по-икономична.

“Какъв по-добър избор от Тесла?! Едно от най-хубавите неща е, че нямаш ключове – те са в мобилния телефон. Това, разбира се, имат и други автомобили, но тук е на друга степен. Чрез приложението мога да я контролирам от разстояние. Например да променя температурата й. Ако сте човек с фиксиран работен ден, можете да настроите колата да е готова всяка сутрин в 8 ч. – и като батерия, и като удобства. Тоест зимата я подготвяте да е топла, а лятото – прохладна… Возилото разполага и с още една функция – може да пуска всякакви звуци, които да се чуват извън нея”, заяви Наум след покупката на “Тесла”.

Той е изключително доволен от возилото и не спира да благодари на Дани – човекът, от когото я купи преди две години.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар