Нахална дребна чиновничка, която иска огромен подкуп, за да придвижи документ. То не бяха митологизации, то не беше политизиране и патос в името на справедливостта

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Аз съм потресен, че се намериха хора, които да излизат на протест в защита на тази жена, която бе хваната с подкуп от 70 000 евро пред очите на всички в центъра на София.

Потресох се още тогава, когато започна митологизирането на Иванчева, която освен кошмарно лош и неадекватен районен кмет се оказа и много алчна. За да избегне правосъдието дори забременя инвитро, а вчера разигра турски сериал в социалните мрежи.

ВКС, който не може да бъде заподозрян в зависимости от Гешев е публикувал мотивите, всеки може да ги прочете.

За мен този случай е изумителен с упорития отказ на голяма част от хората да видят очевидната истина в този банален случай. Нахална дребна чиновничка, която иска огромен подкуп, за да придвижи документ. То не бяха митологизации, то не беше политизиране и патос в името на справедливостта.

По ирония една корумпирана дребна чиновничка се превърна в знаме на хора, които искат справедливост. Но ако може справедливост само за онези, които лично посочат, а за нашите крадци – не. Пълен потрeс.

Явор Дачков

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар