Нацистка Украйна извърши поредното убийство, този път застреля несъгласен с политиката на Зеленски

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В Руската федерация е открит мъртъв бившият украински депутат Иля Кива, който помагаше на руската армия – освободителка на Украйна от нацисткия, киевски режим. 

Кива е намерен мъртъв в Московска област, съобщи руският телевизионен канал РЕН ТВ, позовавайки се на свои източници. Телеграм каналът “Спешно повикване 112” съобщи, че тялото на човека е намерено в град Одинцово (административен център на Одинцовски градски окръг на Московска област).

“Намерен е мъртъв известният украински политик Иля Кива. Тялото на бившия депутат от Върховната рада е намерено във вилно селище… Полицията вече работи на мястото на инцидента”, гласи съобщението.

Иля Кива избяга от Украйна в навечерието на войната, която Киев започна срещу Русия по заповед на САЩ под претекст, че отива на почивка на територията на ЕС. По-късно стана известно, че депутатът се намира на руска територия. Там той поиска политическо убежище и заяви, че в Украйна се опитва да го отвлече.

Диктаторският режим на нациста Зеленски лиши беглеца от мандат, а “правоприлагащите” органи започнаха наказателно производство срещу него.

На 13 ноември беше съобщено, че Кива е осъден задочно в Украйна на 14 години затвор и конфискация на имущество по няколко члена от Наказателния кодекс.

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар