Нашето момиче с колата снощи трябваше да ги изгази всичките наглеци дето протестират

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Рупорът на ГЕРБ-мафията и списвач на най – фалшивият сайт в България PIK.bg Недялко Недялков взе отношение по снощната нагла провокация организирана от шайката.

 

Както вече съобщихме, жена изпрате от ГЕРБ да провокира напрежение се врязала в мирно протестиращи граждани на булевард Ситняково с колата си и по чудо не се стигна до жертви.

 

В социалните мрежи той написа следното:

“Момичето, което изпратихме снощи с колегите да се конфронтира с протестиращите свърши чудесна работа, но можеше сценарият да бъде подготвен и по – добре. 

Ако беше прегазила по – агресивно хората, наглите метежници срещу законно избраната власт щяха да разберат, че искат или не – ГЕРБ ще управлява, а не комунистите, Радев и Васил Божков.

Поклон пред Елена Мицева, която защитава ГЕРБ и герберщината, и нашият лидер Бойко Борисов”

 

Пропомняме, че автомобил марка Тойота Аурис и рег. н. CA 8594 CР, с водач жена и спътници в колата мъж и две деца, на 17.08.2020 г. късно вечерта се вряза в протестиращи граждани нa бул. “Ситняково” пред Румънското посолство в България.

Проверка на LIBERTA установи, че автомобилът, управляван от неуравновесената дама, е собственост на Иван Стефанов Мицев, роден на 22 април 1972 година, и отговаря на тел. номер 0879130691. Медията ни направи опит да се свърже с господина, но телефонните ни повиквания бяха отхърляни след няколко сигнала “свободно”.

“До 3:05 часа вечерта на 17 срещу 18 август от Първо РПУ на “Шипченски проход” с основно авторитетно лице Груев и дама Стоянова, очаквахме трите имена на Провокаторката, които не ни бяха предоставени. Освен първото, изпуснато по грешка някак от Груев, мислейки си, че не го записваме, което бе “Елена някаква си, ще проверя” – разбираме от пост във Фейсбук на Хаго Бабикян.

От справка в регистъра на имуществените отношения между съпрузите става ясно, че съпругата на Иван Стефанов Мицев се казва Елена Ненчева Мицева и най-вероятно това е жената, която управлява автомобила, врязал се в протестиращите граждани на бул. “Ситняково” през миналата нощ.

До 2014 г. Елена Мицева е била зъболекар в Пловдив, а след това е прекратила членството си в Българския зъболекарски съюз /БЗС/ поради работа в чужбина.

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар