Продължаваме промяната

Нашите фалшиви управници са същите марионетки като украинските

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Необичайното поведение на моряците ни е много показателно. Едва ли са малодушни и страхливи хора. Морски труженици, които си изкарват хляба в морето няма как да са такива.

Всеки може да си направи извода в каква «свободна» държава живеем щом някой си позволява да се обажда на близките на моряците и да ги «страхува».

 

Първо, държавата ни в лицето на правителството на Кирил Петков, се правеше, че не съществува проблема с блокираните ни моряци.

След това, дори и след като от «Възраждане» поставиха въпроса, на дневен ред беше само дали, кога, колко и какво въоръжения да се предоставят на украйна.

По-късно, след като от изявлението на говорителя на ВС на ДНР Едуард Басурин се разбра, че моряците ни са пленени, държавата ни и пръста си не мръдна да направи нещо за тяхната безопасност. Официално излъчваните правителствени фейкове не са реални действия, а жалка бездарна имитация на дейност. И накрая, по всичко изглежда, че нашите управници са си позволили да сплашват близките на тия измъчени и уплашени трудяги.

Не само моряците, а цялата ни държава като се почне от премиера, мине се през институциите и се стигне до последния ерзац-журналист, се държат като заложници на САЩ в тяхната война срещу Русия. При това не обикновени заложници, а такива поразени от Стокхолмския синдром понеже се грижат за интересите на задокеанския терорист повече отколкото за безопасността и добруването на своите си хора.

Нека всички мислещи и отговорни българи запомним този епизод. Той е много характерен.
Ако някой, гледайки на събитията случващи се в украйна, има илюзията, че нашите управници са по-друга стока от тези седящи в бункерите под Киев — то той сериозно се лъже. Нашите фейкови управници са същите марионетки като украинските. Също така управлявани отвън и изпълняващи циничните външни поръчения без оглед на интересите на своя народ.

 

 

 

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара



loading...












There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар