Наш служебен кабинет. КАБИНЕТ НА НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЧАЛО

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Днес, на 11 май 2021 г. на празника на Кирил и Методи по стар стил, се случи истинско знамение.

Сменихме старото изчерпано и загниващо с ново, симпатично, енергично и вдъхващо респект управление. И този път, без чужда помощ и чужди фондации, без чужда диктовка и чужди посолства, без разрушения и погроми, без насилие и пролята кръв.

Наш служебен кабинет. КАБИНЕТ НА НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЧАЛО.

Дано да го постигнат и да го защитят. За да се отпуши пътя на българския талант, на българския гений, на българската дързост и на българската гордост, на българската сила и на българския дух! За да даде простор на морала, идеите и знанието. Защото България трябва да гради, да създава, да натрупва, да възражда.

Летвата бе вдигната много високо. Силен избор и безпогрещно чувство за кадри.

Защото страната не можеше да бъде спасена от третия ешалон на интелекта. Без духовност. Без култура. Без визия. С ниско чело и прислужнически манталитет. С бабаитлък по бойни изкуства.

И дойде денят на истината. Дилемата “мутри вън” сама намери своя отговор. Имаше ли мутри – да. Трябват ни ли мутри – не! Трябваше ли да бъдат изгонени – да! Трябваше ли да се каже открито – да! Трябваше ли да ги търпим политкоректно – не.
Мутрите зад борда и да забравят обратния път към властта!

Защото без немските фондации, власт не могат да вземат.

Защото България не е за продан. Тя не се раздава.Тя само се защищава.

Разбира се, пътят е дълъг, а ние сме само в началото. Очаква ни ежедневната, изморителна, еднообразна, но решителна борба за бъдещето. Тя е най-трудната. И без идеи – дълго не продължава.
    Автор: Владимир Шейтанов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар