НА БУНТ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ! ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕМ КАТО ГЪРЦИТЕ – НЕ СМЕ РАЯ, НА 11.11. ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Публикуваме без редакторска намеса призива на един български гражданин, който призовава в социалната мрежа Фейсбук на 11.11.2018 година цяла България да се вдигне на всенароден масов Бунт с който да измете всички както от министерски съвет така и от парламента:

” Здравейте, братя и сестри Българи повече от 40 години работя и мога да кажа за себе си, че съм работещ но беден, едвам оцелявам и ако не са децата да пращат някой лев от чужбина, досега можеше и да не съм сред живите, но явно е че съм. Рядко сядам да пиша, но сега искам да ви призова на всенароден Бунт за всичко в тази държава в България, защото едни хора за 4 години във властта стават милионери, а ние работим по 40 години и пак не можем да кажем богати сме имаме пари.

И ако преди 89 година нашите родители, ходеха на работа, получаваха заплати и можеха да отделят, защото всеки имаше и някой на село, то след 89 година в така наречената демокрация първо ни унищожиха селата, после ни разпродадоха заводите, след това затвориха училищата, а децата ни избягаха в чужбина.

Лично аз нямам вече нерви да ги слушам всяка вечер как ми обещават, че някой, някъде щял да направи живота ми по – добър, защото моя живот си замина, а аз да ви кажа честно от държавата България не видях нищо добро и ако едно време имахме някакви правила, то днес имаме правото на властта и на онзи богатия, който закона не го лови, защото има пари да си плати.

От една година в България всичко се увеличава, на власт са пак същите и пак слушаме как щели да ни оправят, но докато ни оправят цените на тока, горивата, лекарствата, храната и всичко каквото се сетите се вдигат в пъти, ако не ми вярвате може сами да си проверите примерно цената на водата във вашето населено място с колко се е повишила през последните няколко години, защото имали разходи? Ами цената на Винетките? Ами на Градският транспорт?

Ами на хляба? Ами на другите хранителни продукти? Аналгина преди точно пет години струваше стотинки, а днес сигурно вече минава левче, но както слушам всеки ден по телевизора, за политиците ни проблем няма, защото техните заплати не са като вашите. Един политик получава поне 3000 евро, а един пенсионер едва 150 евро, това според вас, братя и сестри в България това нормално ли е? Какво и как прави този политик за тези пари, особено тези наши хрантутници в парламента и министерски съвет, за които работната седмица започва в сряда и свършва в петък сутринта?

Докога ше ги траем, тези търтеи на държавна издръжка да се гаврят с нас, докога ще си мълчим като рая, не виждате ли, какво правят в Гърция и в Румъния ако не знаете там се бият и трошат, само като стане въпрос, че някой някъде мислел да им повиши цената на горивата например.

А тук излязат 500 човека на протест и 5000 човека в мрежата Фейсбук пишат браво Българи юнаци, ама какво браво бе, на улицата трябва да сме всички и да се Бунтуваме, защото без бунт няма да има спасение за тази държава и тази нация. Моите деца са в чужбина, но аз съм тук.

Вашите деца са в чужбина, но вие сте тук и няма какво вече да губим или излизаме и правим онова което кажат младите на 11.11. във всеки един град или забравете, че нещо в България ще се промени. Казват, че протестите били за цените на горивата, но аз вече си мисля, че това е само предтекст, който трябва да ни извади всички на улицата – Защото мама му стара, Бунт му е майката и историята го е доказала, само Бунт масов всенароден бунт ще промени не само България но и света. Вие решавате, но аз вече за себе си съм решил, ще го направя за бъдещето на моите внуци, които искам да пораснат в една различна истинска и справедлива за всички нейни граждани България”

Бай Георги Ботев Фейсбук

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “НА БУНТ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ! ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕМ КАТО ГЪРЦИТЕ – НЕ СМЕ РАЯ, НА 11.11. ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА!

  • Хайде сега ни кажи и колко да ти сложим в банковата сметка за озвучаване…за да ни разказваш после,уригвайки се,за решенията които сте взели на софрата направена с нашите пари…

Вашият коментар