павел христов

На варненския депутат от ГЕРБ Павел Христов му пораснаха женски гърди. Хранят ли народните избраници с ГМО кюфтета?

България, Главните новини, Любопитно, Общество, Парламентарни избори, Политика
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вчера, при внасянето на листата с кандидат депутати във варненската районна избирателна комисия, наблюдателен репортер на informiran.net забеляза нещо потресаващо.

Бившия варненски депутат от ГЕРБ Павел Христов (известен във Варна като абсолютен некадърник, подмазвач и нагаждач), който е и административен секретар на партията в града,

се появи облечен в прилепнал черен пуловер,

благодарение на който, личеше, че на Христов са му пораснали женски гърди.

павел христов
павел христов

Тъй като ние, в informiran.net се интересуваме от здравето на народните избранници, сме притеснение дали  депутатските кюфтета, с които ги хранят в Парламента, не се съдържа прекалено много ГМО и апелираме към отговорните институции да извършат съотвените проверки, за да може “любимците на народа” като Павел Христов (на който колегите му в ГЕРБ Варна казват “Мазньо”), ако не правят друго, поне да изглеждат като нормални мъже.

Както вече informiran.net съобщи, народния “избранник” Христов, беше изловен  в тежка алкохолна вакханалия, на които можете да видите лекото му поведение. Освен това, очевидно за депутатите на ГЕРБ, забраната за пушнето на обществени места не важи и те се чувстват недосегаеми от закона.

pavel-hristov-2Същия Павел Христов е син на Лилия Христова, бивш член на борда на директорите на „Пазари” и настоящ директор на дирекция „Образование и младежки дейности“ в община Варна. Лилия Христова нашумя в морската столица като шефка на организацията на ГЕРБ в район „Приморски”, както и като главно действащо лице като шеф на борда на директорите на общинската фирма Пазари, където доведе екипа на фирмата до „шок и ужас”.

pavel-hristov1

Преди години срещу Христова имаше куп сигнали, че и досега дължи пари в големи суми. Измамените и до днес се жалват, че са пили студена вода и така и не са могли да си върнат парите от нея и съпруга ѝ, който ог години живее в чужбина.

pavel-hristov-3

Павел Алексеев Христов

 

Informiran.net


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар