На вниманието на ДАНС, ГДБОП, ДАР и МВР: Има ли организирана престъпност у нас?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На вниманието на ДАНС, ГДБОП, ДАР и МВР: Има ли организирана престъпност у нас?

Време е службите да се задействат, призовава Цветан Цветанов, но ако службите се задействат и проследят субекта в предизборната обиколка из страната ще попаднат и на отговорът на този въпрос!

Във всеки град Цветанов се среща с местните лидери и активисти на групировката ГЕРБ, но и с техните спонсори и шефовете на фирмите, които са монополизирали даденият регион и фирмите, които усвояват еврофондове и са единствените, които работят по места естествено с любезното прочистване на конкуренцията им и така има ли организирана престъпност у нас като къде и кога тя излиза наяве?

Отговорът е простичък – тръгне подир Цветан Цветанов и вижте с кого се среща и така ще имате имената на всички от така наречената паралелна държава на която ние обикновените хора викаме МАФИЯ! Естествено, че службите ще се съзират за нас кой сме ние, че да ги обвиняваме в пристрастие или разпъване на чадър над Мафията, кой сме ние, че да си позволяваме и да намекваме, че те не си вършат работата, а напротив вършат я и всички тези фирми и хора работят необезпокоявано, защото пълнят черната каса на ГЕРБ ! Идват избори и Цветанов е тръгнал да инструктира официалните и неофициалните хора на ГЕРБ !

Не всички служители в тези дирекции обаче са на принципа „който слушка папка“. Има и такива, които са на принципа „апетитът идва с яденето“, а други трупат компромати, с които да се освободят от смъртоносната прегръдка на мафията и тук е момента да Ви кажем, че не само Цветанов слуша и гледа има и други, които гледат и слушат иначе защо ще се крият, а и от кого ги е страх?

Цецко и регионалните мафиоти не са кои знае какви хубавци, че да се крият от чужди очи, от уроки ли ги е страх?
И така, ако имаше малко работещи институции само след Цветанов да тръгнат и щяха да стигнат до мафията !
Както се казва, ако искаш мед тръгни след пчелата !

Та и в паралелната държава е така, ако искаш Мафията да изпълзи и да засвидетелства своето уважение към дон Цветан Цветанов тръгнете след него и той ще Ви ги сервира на тепсия, но друг е въпросът дали държавата иска да се пребори с престъпността и корупцията по високите етажи !

А сега Цецко знаеш ли тази снимка от къде е?

Купуването и продаването на гласове е процес, не и престъпление, докато не го фиксирате и докажете!

blife.eu

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар