На вниманието на Рашков: Кметът на ГЕРБ в Стамболийски броил 2 млн. за изборите на ромски барони, вади още 2 000 000 на 14 ноември

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На вниманието на вътрешния министър Бойко Рашков! Кметът на ГЕРБ в Стамболийски – Георги Мараджиев, на миналите избори е платил 2 млн. на циганските босове за купуване на гласове в полза на хунтата.

Новината разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от общ. Стамболийски, отвратен от престъпленията на градоначалника с крадлив нрав.

Колко обществени поръчки са окрадени, за да може Георги Мараджиев да задели 2 млн. за избори, пита Narod.bg

Мараджиев, който по неведоми начини в момента е един от най-богатите гербопитеци, държал сумата кеш в дома си преди вота на 11 юли. Два дни преди изборите – на 9 юли, по сигнал МВР-Пловдив претърси имотите на Мараджиев, но парите не бяха открити.

Причината е, че полицейска къртица на престъпния кмет изпяла операцията. Така буквално един час преди обиска Георги Мараджиев се отървал от чувалите с пачки, като ги предал на ромските барони, които да осигурят нужните на ГЕРБ гласове, за да се закрепят отново във властта.

По старата изпипана мафиотска схема за изборите 2 в 1 на 14 ноември кметът на Стамболийски се е отчел пред Баце с нов транш 2 млн., които отново ще отидат към гетата, за да подменят вота на българина, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Като признание за стореното престъпление, Мутрата седна до сръчния си кмет при последната разходка в Пловдив, на която Бойко избълва поредната порция умотворения срещу президента Румен Радев.

Според добре информирания читател на Narod.bg тайната цел на визитата на Баце всъщност е била да провери как върви изборната търговия и дали гербопитеците в региона имат нужните средства за готвеното масово купуване на гласове в ромските махали.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар