НА ВРЪХ 3 МАРТ НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ В КОЙТО ЧЕСТВАМЕ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО – ЕРДОГАН ИДВА В БЪЛГАРИЯ ПО ПОКАНА НА БОЙКО БОРИСОВ ЗА СРЕЩА С ЛИДЕРИТЕ НА ЕС

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На връх трети март Реджеп Ердоган ще дойде в София, за да се срещне с лидерите на ЕС, това ни довери наш източник от правителството. Датата е била поискана от Турска страна, и вече е включена в програмата за официалните посещения на Ердоган за месец март.

Провокация срещу България ли е това и участвали лично министър председателя Борисов в нея? Това си задават като въпрос много хора в момента. Точно на националният празник да дойде президентът на Турция при положение, че петстотин години сме били роби на Турция си е повече от провокация коментират експерти в геополитиката на Балканите.

Припомняме, че за честванията на празника на връх “Шипка” президентът Румен Радев покани Владимир Путин и всички от Герб и правителството изразиха остро несъглание с поканата, но пък днес става ясно, че нямат нищо против в България на връх празника да присъства Ердоган, под предлог, че щял да се среща с евролидерите, но ясно си личи че всичко е с друга цел.

Няма да се учудим ако официалните лица от Герб поканят Ердоган докато е в София да се качи и на “Шипка” на връх празника, за да почете падналите турски воини по време на Руско – Турската война, която в крайна сметка за България се оказва Освободителна от турското робство, което е продължило петстотин години.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар