На какво учат знаците от всяка стихия другите хора?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Когато човек има установени вярвания, те се превръщат в негов вътрешен компас. Той го води през живота и му показва правилния път и кога евентуално се е отклонил от него. Знаците от всяка стихия в астрологията споделят общи разбирания, които пък „преподават“ на останалите хора. Вижте кои са те.

На какво учат знаците от всяка стихия другите хора?
 © iStock

В астрологията има четири елемента – огън, земя, въздух и вода. Във всяка стихия попадат по три от 12-те зодии и то неслучайно. Те споделят идентични характеристики, които играят роля при определянето на личността на всеки астрологичен знак – включително и техните вярвания.
На какво учат другите хора огнените, земните, въздушните и водните знаци?

Огън: Овен, Лъв и Стрелец

На първо място огнените знаци учат останалите да не се отказват, докато не са опитали всичко, което е възможно. Те искат да живеят живота си по най-добрия начин, имат големи мечти и още по-големи амбиции. Когато животът поднесе на огнените знаци някаква трудност, те събират сили да се изправят и да се преборят с нея. Огнените знаци прекрасно учат другите да вярват повече в себе си, да бъдат по-постоянни и безстрашни, както и да действат, а не само да обмислят.

Добави описание

Земя: Телец, Дева и Козирог

За земните знаци едно от най-важните неща в живота е стабилността. Те обичат структурата и внимателното планиране, когато става въпрос за решаване на проблеми. Освен това земните знаци вярват в безупречната работна етика, защото те са предприемачите на зодиака – показват на другите по какъв начин могат да имат по-добро финансово положение чрез разумни инвестиции. Не те възгордяват, когато постигат успех и умеят да са признателни за малките неща, които животът предлага.

Въздух: Близнаци, Везни и Водолей

Въздушните знаци вярват в развитието на комуникацията и умствените умения. Те са интелектуални, хуманитаристи и публични оратори. Въздушните знаци вярват, че светът е техният дом, затова на драго сърце ще говорят с всеки и ще обменят полезна информация. Въздушните знаци учат другите на това колко полезно може да бъде човек винаги да учи нови неща и да се обогатява. Именно знанията, които притежават, въздушните знаци използват в неблагоприятни ситуации. Въздушните знаци умеят да отстояват себе си и своите вярвания така, че всички останали да слушат.

Добави описание

Вода: Рак, Скорпион и Риби

Водните знаци изпитват интензивни чувства и чудесно разбират другите. Те вярват в доброто у хората и могат да предложат истинска емоционална връзка. Макар и водните знаци да са по-скоро интровертни, след като ги опознаете, ще видите тяхната добра душа. Те са най-сензитивните сред 12-те знака в зодиака и учат другите също да разпознават чуждите емоции. Водните знаци ни показват също така, че няма нищо лошо или пък страшно в това понякога да покажеш своята уязвима страна.

Прочетете още:

Как да се свържете със своя зодиакален елемент?

Огън, земя, въздух, вода. Как влияе елементът на зодията?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар