Кирил Петков

На Кирчо главата му май Дрънчи на кухо…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Явно е вече, че на Кирчо не му се отдава да играе ролята на министър председател на България, фаловете преди няколко седмици можеха да се оправдават с това, че има напрежение след като пое цялата власт, но фаловете в последните два дни започват да изглеждат вече буквално нелепо.

Какво се случва в главата на Кирчо и дрънчи ли тя на кухо, ще разберем още утре, но определено един министър председател на който не му „дрънчи на война“ е време да се допита до всичките си роднини назначени в министерски съвет ще подават ли вече оставка?

В случая с това, което правят децата на Радев е наложително, защото явно само на хърватите засега им стиска да се опълчат на САЩ и да мислят за Европа и последствията от една война Русия – Украйна.

Днес Хърватска ясно показаха, че дори и в НАТО могат да отстоят позицията си и да изтеглят всичките си войници при евентуален конфликт, но не и нашите управници начело с Радев и Кирчо, които не само, че ще се поклонят на САЩ, но дори нещо повече гласят се да превърнат България в мишена на руските ракети.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар