На кого благодариш, „държавна главо“?! Не хората те искат, а Нова ТВ те натрапва безабразно!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
„Харесахте ли си вече дата с Деси?“, пита Росен Плевнелиев водещата от Нова тв, на която така и не и запомнихме името.

Ден преди това в кретенско включване по шербетното „шоу“ на Гала за пореден път бе набутана въпросната Деси, а Гала обеща и на Великден да ни я турне в телевизора, барабар с майка и и детенце.

Днес пък пак в ефира на Нова тв – лъсна и Росен Плевнелиев.

И ОТВРАТИТЕЛНО залицемерничи:

„Благодаря за голямото внимание на хората, но ще съм благодарен, ако ни разберете и ни оставите да сме едно от милионите семейства на тази държава.

Планираме да живеем заедно, обичаме се.

Не искаме да сме повече в светлината на прожекторите“.

Не сме забелязали от страна на хората да има голямо внимание както към Плевнелиев, така и към изгората му Деси, обаче тоя продължава да си въобразява, че го канят заради интереса на зрителите.

Не, хората не го искат, а Нова тв го натрапва и то по безобразен начин!

„Като държавен глава аз съм публична фигура“, продължава да се изживява като „държавен глава“ в обърканото си ментално състоятие въпросният Плевнелиев.

И, разбира се, като смешно врабче, правещо се на ястреб, разгроми Путин, Русия, всичко руско де що диша на земята и рече, че не можело така, ама въобще не можело така – ние трябва да зачеркнем Путин и Русия, щото сме европейци.

На това му се казва промиване на мозъци от екрана на Нова тв, която може да ни покаже в следващия репортаж и кадри из под чаршафите на „държавния глава“ с „Дескаааа“. Тогава може и някой зрител да прояви интерес към това как се справя с „мъжкото достойнство“ „държавния глава“. Под юргана.

Източник: afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар