НА МИНИСТРИТЕ ОТ ГЕРБ ВЕЧЕ СЕ НАЧИСЛЯВАТ И ЗАПЛАТИ КАТО ДЕПУТАТИ?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мнозина твърдят, че нямало такава държава! Да, ама има и тя се казва България! Да, България е единствената държава, в която министър може да бъде едновременно и депутат, а както е известно от момента, в който ЦИК ги обяви за депутати на тях започва да им се начислява и заплата, при това депутатска! Тоест, министрите от ГЕРБ, които са избрани и за депутати ще получат за април две заплати министерска и депутатска?

Преди ден ЦИК официално обяви избраните депутати и между тях лъснаха имената на много от действащите и в този момент министри на ГЕРБ.

Дали например здравния министър Костадин Ангелов ще отговори на хората, нормално и морално ли е да получава две заплати едновременно- министерска и депутатска?

Дали например социалната министърка Деница Сачева ще отговори на хората, нормално и морално ли е да получава две заплати едновременно- министерска и депутатска?

Питаме, защото сме убедени, че нито един журналист от казионните медии няма да посмее да зададе тези въпроси, за да не се стоварят всички бухалки на хунтата върху него/нея!

Автор: От упор

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар