Кирил Петков

НА ПРОЩАВАНЕ: Киро сдава поста в петък в шикозно парти и шеф-готвач

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В петък, 29 юли, точно в 17 часа премиерът в оставка Кирил Петков сдава поста в Министерския съвет, който заемаше в продължение на седем месеца, с лъскаво парти за подчинените си служители.

За чревния тракт на чиновниците ще се погрижи специално нает шеф-готвач, който готви специално за Киро и компания през последната половин година

Чиновниците от администрацията на МС са поканени от Петков на прощално парти със съобщения по електронната поща.Според нашият източник откакто е министър-председател, Кирил Петков пренаредил и лустросал ресторанта в министерския съвет, като освен специално нает шеф-готвач, са били сменени мебелите и пердетата, за да е комфортно на управляващите по време на чревоугодните вечери.

Отново в петък трябва да стане ясно и дали партията на Кирил Петков и Асен Василев ще опита да състави ново правителство с третия мандат, чийто носител е БСП.

По-късно днес социалистите пък събират пленум, за да решат всъщност какво правят с мандата си. Като вариантите били или да го върнат неизпълнен на президента Румен Радев, или да представят пред държавния глава кандидат за премиер.

Кирил Петков управлява като премиер в оставка повече от месец, след като парламентът му гласува вот на недоверие на 22 юни.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар