На седмото небе! Мария Гроздева пусна снимка с гаджето на сина си – звездата Мария Бакалова – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На седмото небе! Мария Гроздева пусна снимка с гаджето на сина си - звездата Мария Бакалова

Фейсбук/Мария Гроздева

Двукратната олимпийска шампионка в спортната стрелба и единствен българин с пет олимпийски медала Мария Гроздева публикува първи снимки във фейсбук профила си със “снаха” си Мария Бакалова.Мария Гроздева, Мария Бакалова и Валери Григоров във Франция КАДЪР: Фейсбук/Maria Grozdeva


Мария Гроздева, Мария Бакалова и Валери Григоров във Франция КАДЪР: Фейсбук/Maria Grozdeva

 

Снимките са правени във Франция. В град Анси, известен като града на цветята, и в Ивоар, който се намира на френския бряг на Женевското езеро.

От известно време Мария Бакалова е гадже със сина на Мария Гроздева Валери Григоров. Номинираната за “Оскар” Бакалова наскоро потвърди връзката си със сина на Мария Гроздева и участник в “Игри на волята” Валери Григоров. Валери е кръстен на баща си Валери, който е и дългогодишен треньор на Гроздева.

Всъщност Мария Бакалова е на истинска фамилна ваканция със семейството на най-титулувания български спортист на олимпийски игри Мария Гроздева и Валери Григоров-старши, тъй като освен любимият на актрисата Валери Григоров-младши, на кадрите от почивката е и дъщерята на Мария и Валери – Магдалена.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар