Бедност

На тази дата преди много, много години, беше извършен вътрешнодворцов преврат, като агентите на ДС, които бяха купени от Сорос и англоционистите, свалиха Тодор Живков и уведомиха населението, че започва преход

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На тази дата преди много, много години, беше извършен вътрешнодворцов преврат, като агентите на ДС, които бяха купени от Сорос и англоционистите, свалиха Тодор Живков и уведомиха населението, че започва преход.

Естествено, народонаселението изпадна в екстаз, особено при обещанието, че банани ще има цяла година. Голям кеф! Единствено бананите, които се появяваха само по Коледа, липсваха за пълното щастие на другари и другарки.

Върли лелки, дотогава мазнещи се на съответните партийни другари, се изкараха антикомунистки и оплюха досегашния строй, заявиха вярност към всеки чужденец, който идва тук да ни дава акъл и взема пари и бяха готови да разкъсат всеки, който се опитва да им каже истината. Мъже на възраст решиха, че идва американската мечта и залагаха единственото си жилище, за да започнат бизнес, като в болните си фантазии си въобразяваха, че само за три месеца ще започнат да живеят като в американските мечти. Населението се вманиачи по политиката, като семейства се разпадаха по партийна линия. И никой почти не видя как разрушават държавата пред очите ни, докато плюскаме банани.

 

ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НИ ПРЕДАДЕ! Това са фактите. За пари, за власт, за не знам още какво. Пуснаха вълка в кошарата, а трябваше да пазят държавата. Част от тези, които знаеха какво се случва, се уплашиха и покриха, а други решиха да ограбят каквото има и да станат нови капиталисти. А тези, които бяха приготвили всичко, избираха новите “опозиционери” и “демократи”, с които заедно приватизираха всичко, изградено от народа, реституираха заводи, ниви, животни, по начин, все едно чума и Атила са минали през земите ни. Алчността ще ни убие като народ, казвам ви. Българинът уж мисли разумно, докато не му кажеш, че може да си върне дядовата нива и бащиния магазин – не, че ще работи на нивата или ще върти търговия, ама ДА СИ ИМА! Все едно на оня свят ще си го носи. Разпарчетосаха ТКЗС-тата и върнаха на баби и дядовци и техните внуци ниви, които останаха запустели или които бяха купени от едри измамници и най-вече – подставени лица на турци и евреи. Българската земя почти не е българска. Ама топлото усещане, че българинът си има нивица, имотче, две, три имотчета, продължава да го грее, без значение, че светът отива по дяволите около него. Да има, бе!

Отрочетата на предателите от Държавна сигурност станаха евроатлантици и продължиха да ни предават и продават. А българите, окончателно оглупели от плюскането на банани, дори отказват да видят какво се случва пред очите им.

Историята няма да ни прости това престъпление. Продадохме България за банани! Пуснахме врага през портата! Прости ни, Родино!

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар