Кирил Петков

На тоя пиар – в калта, буквално и преносно – хората отдавна са обръгнали и не му се връзват, но защо партийните герои не се усещат и продължават да ни го сервират, не знам

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Начиии, пепел му на езика на тоя, който каже, че Кирцата си прави пиар на гърба на хорската трагедия. Сакън! Твърдо НьЕ! Помага човекът.
Даже има снимки как рие кал… напъвайки се да си спомни, колко моста беше договорил над Дунав, че да разкаже на хората. И като не се сети за броя им, реши да заложи на сигурното – Капитан Андреево! Точка.
Та, въпросът е: Докато Киро маа усърдно с лопатата, какво прави охраната му??… със светло сако и с още по-прекрасна риза…
Вероятно от съображения за кирчовата сигурност сред тези пострадали хора, охраната му бди над него и няма как да се хване за лопатата, но пък тя кирчовата работа май все такава излиза – „Волът рие, ала на гърба си хвърля“.
С две думи – „Тотал щета“.
Изобщо, на тоя пиар – в калта, буквално и преносно – хората отдавна са обръгнали и не му се връзват, но защо партийните герои не се усещат и продължават да ни го сервират, не знам.
ПП. Снимката на Баце с Лили Иванова още не съм я видяла, ама и не смея

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар