На 14 ден от блокадата при Крушаре – бизнеса на герб изригна, така не може

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Над 200 фирми днес, са изпратили писмо до министерски съвет държавата да вземе мерки по повод блокадата при село Крушаре, заради която губят пари.

Интересно нали сега държавата по искане на фирмите от Герб, ще се наложи да се намеси, протестиращите блокирали пътя ще получат уведомление от АПИ или Областната управа, че ако не си разкарат задниците от там, ще бъдат глобени с огромни суми за това че са затворили пътя.

Ще залетят цени от порядъка на 400 – 500 лева на ден и протестиращите ще трябва да се разотидат, защото тези цени са непосилни за джоба им. Както се казва Танева и Борисов не могат да оставят бизнеса да страда, заради някакви лумпени, които вече две седмици са блокирали отсечката от Сливен към магистрала “Тракия” и хората да търпят загуби. Все пак икономиката в България се развива, инвеститорите трябва да се придвижват и такива измислени селски свиневъди не трябва да се изпречват на пътя на развитието на България и да затварят пътищата на онези, които плащат данъците в България.
Все пак чума има, според думите на Танева а в Крушаре няколко партии си правят политически протест, ето дори вчера в селото имаше и контрапротест на който хората ясно заявиха, че пътя трябаа да е свободен, не може така като искат да протестират да отиват в София и там да си правят блокадата, е да ама в Крушаре протестират свиневъдите със задните дворове от регион Сливен и Ямбол, а не свиневъдите с фирмите, които отидоха с камионите до София да се обяснят в любов на Бойко.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/14.html

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар