На 30 юни Принцеса Даяна щеше да навърши 60 години.Малко преди трагичния си край самата тя предрича в писмо нещо загадъчно

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От трагичната смърт на принцесата до днес са изписани и изговорени милиони думи. Мнозина все още продължават да твърдят, че тя е била убита. Малко преди трагичния си край самата тя предрича в писмо до своя верен иконом, че ще загине в автомобилна катастрофа. 

 

На 31 август 1997, Даяна умира след автомобилна катастрофа в тунела Пон дьо л’Алма в Париж, заедно с Доди Ал-Файед и мениджъра по сигурността на хотел Риц — Париж, Анри Пол, който е шофирал наетия Мерцедес-Бенц през Париж. Колата се блъска в тринадесетата колона на тунела. Двулентовият тунел е построен без метална бариера пред колоните. Нито един от четиримата пътници в колата не е бил с предпазен колан. Кръвният анализ показва, че Анри Пол е бил под влияние на алкохол, докато е шофирал. Карал е с висока скорост, за да избяга от преследващите ги папараци.

Защо в онази августовска нощ Даяна, принцесата на Уелс, умря от раните си, получени в автомобилна катастрофа в един парижки тунел, само на 36 години? Каква е причината – бременност, убийство, плануван брак или просто нещастен случай?

Не знаем. Но в едно обаче сме сигурни – ако бяхте попитали някого – мъж или жена – коя е най-красивата и състрадателна жена в света, с която бихте искали да излезете на вечеря, те щяха да ви отговорят: принцеса Даяна.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар