На CES 2022 само със сертификат за ваксина

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Асоциацията на потребителските технологии (CTA) ще направи всичко възможно, за да запази изложението CES 2022 като събитие с лично присъствие. Организаторите обявиха, че желаещите да присъстват ще трябва да представят доказателство за ваксинация срещу Ковид-19, когато форумът стартира на 5 януари, предава tеchnews.bg.

Има възможност да се присъства на CES и с доказателство за положителен тест за антитела, въпреки че CTA все още “обмисля” този вариант, предаде Engadget. Шефът на CTA Гари Шапиро обясни решението като отражение на “днешната наука”, което показва, че ваксините са “най-добрата надежда” за ограничаване на Ковид-19.

Засега организаторите не казват нищо по въпроса кои ваксини ще се считат за приемливи. CTA не дава подробности, но в анонса им се споменава, че организацията ще следва “държавните и местните препоръки”, както и препоръките на Центъра за контрол на заболяванията.

За тези, които не могат или не искат да присъстват лично, CES ще се излъчва и като виртуално шоу. Въпреки изискването за ваксинация CTA има и редица други изисквания за защита от вируса, като например носене на маска и спазване на разстояние.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар