Неадекватен

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борисов втрещи и свои, и чужди, след като отиде при Ердоган седмица преди вота у нас. Неслучайно дежурните “кънчовци” са в ступор и никой още не е коментирал безумния ход на бившия премиер.

Обади се единствено потресеният Ангел Джамбазки, който акцентира на двете турски знамена от общия фотос на двамата приятели.

А Борисов не престава да изумява. Той видимо страда по изгубената си роля на международник и лансира паралелна реалност, каквато му изнася. Разбира се, с тъжния дъх на минало свършено. И най-вече на отчаяние и безизходица.

С какво ще му помогне визитата при комшията за изборите?! С абсолютно нищо. Тя няма как да достигне до ДПС-електората у нас, ако е бил такъв замисълът му, а гласуващите в Турция ще помислят, че е станал заместник на Карадайъ.

 

 

Ходът му обърква още повече самото ДПС, където и без друго се чудят накъде да хващат след изборите. Останалите просто ще го подиграват и възненавиждат допълнително.

Със същия успех Борисов можеше да иде при Ким Чен Ун, който също жадува за външно внимание и международна легитимация като “виден демократ”.

Апропо, какво мислят комсомолците от ЕНП за посещението на любимия им Бойко?!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар