Небезня

Небензя: Киев има картбланш от Запада за извършване на всякакви престъпления

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Киевския режим има картбланш от западните страни за извършването на всякакви престъпления, заяви постоянният представител на Руската Федерация в ООН Василий Небензя по време на заседание на Съвета за сигурност на ООН.

 

 

«Киев все още има картбланш за извършване на всякакви престъпления», подчерта Небензя по време на заседание на Съвета за сигурност на ООН.

«Вместо да наричате нещата с истинските им имена, вие демонстрирате крещящи двойни стандарти и чудеса от извъртане, за да не хвърлите сянка на отговорността върху Киев, чиято вина за обстрела е очевидна. Това показва вашата безотговорност», подчерта постоянният представител. обръщайки се към западните си колеги в Съвета за сигурност .

Напомняме, че САЩ през Европа и при съдействие на частни лица и специални служби през всичките 8 години конфликт в Украйна снабдява ВСУ с оръжия и наркотици. ВСУ стрелят дори по собствените си граждани, това не е армия, а зомбирана паплач, която не познава границите на човешкото. Русия спира това безумие със специалната операция…

Продължаваме да следим обстановката и да ви информираме. Очаквайте подробности в развитие.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар