Неведоми са мисловните пътища на гербавите

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само заради една хавлийка върху дюните може да отнесете солидна глоба.

Направо сериозно нарушение си е. От 1000 до 3000 лева глоба! Но пък нищо не ви пречи да разположите хотелче върху дюните.

Това не е разрешено по принцип, но пък в практиката се е наложил прецедентът всички да се правят на ударени и накрая да установят, че всъщност дюните не са дюни и това, което са били дюни, вече не са такива. Но за пешкири забраната си е по-сериозна.

Като човек, виждал какво ли не, признавам, че дори аз занемявам пред величието на мисълта на титаните на правото, творящи в ГЕРБ. Това обикновен интелект не може да го сътвори. Трябва да си се родил с по-особена форма на главата и консистенция на мозъка, за да успееш да достигнеш до такива висоти. Дори не на правото, а на най-елементарния разум и логика.

А Ангелакова се тръшка, че намаляват чужденците и българите, почиващи по Черноморието. Отговорът е ясен на всички, освен на управляващите. Но пък много политици и приближените им и то не само от гербавите, си направиха хотелчета и къщички на по няколко ката на първа линия. На дюни. Поне така си мисли ние, при поглед в картите и на място, се оказва, че само сме си въобразявали, че някога е имало такива.

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Неведоми са мисловните пътища на гербавите

  • Какъв ум? Какъв интелект??? Тези безумни наглеци използват, че “народа” се страхува, нехае, мрънка… но и нищо не предприема… Народ чака президента, президента чака народа…. Всички търпят престъпниците и чакат някой наготово да им поднесе свободата… Който търпи престъпници, е престъпник (съучастник в престъплението)!!!

Вашият коментар