Невероятен крадлив бокл*к командери обърканата сган

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За ваксините прозрачност, за всички други схеми – магистрали, язовири, жп линии, санирания, яко заобикаляне на закона за обществените поръчки и раздаване на милиарди авансово, кога??? Преди да имаме каквото и да било, дори проект, но той се закъхарил за ваксините.

Невероятен крадлив боклук командери обърканата сган, логорееща телевизионно и по ведомства, хунта на крадци и измамници, безсимптомни умове.

===

„Разпоредил съм“ вика „да се намали ДДС-то за доставки на храна по домовете“- това заточеният в гражданска и епидемиологична изолация, премиер на клета България.

Като оставим на страна безмислието на поредната му среднощна идея, нека се фокусираме как един карантиниран човек, кара цяла държава да подскача по неговите безумия.

Още рано сутринта наредени пред микрофоните стринки – герб версия „народно събрание“, този висш органа на демокрацията ни, със „завладяваща“ и „задълбочена експертиза“ ни представиха „разпоредил съм“ за тяхно решение и се впуснаха в обстойно аргументиране на „ефектите“ от мярката, драги зрители.

Разпоредил съм.

Демократът разпорежда от закони в парламента, през рекет и отнемане на бизнеси през комисии, нап и прокуратура, до ЧАСТНИ сделки по придобиване.

Вилаетът на един нагъзен към Азия селяндур, това е България, а купената интелигенция е заета да ни го аргументира като антикомунист, демократ и европеец.

Просто да повърнеш.

Георги Дренчев

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар