Зеленски Кирил

НЕВЕРОЯТНАТА ТЪПОТИЯ да спреш самолета на Лавров

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Комплексарите от тъй наречената “евроатлантическа сглобка” все пак отказаха на руския външен министър Лавров да прелети над България.

Той влезе в Македония през…Гърция.

Добре де, Гърция не е ли член на ЕС и НАТО, що го пусна?!

Или няма по-наведен слугинаж от нашия?

Както винаги, в новата ни история.

След всяка подобна тъпотия и истерия срещу Русия много, много сме патили, но някои уроци така и не ги научихме. Първа световна, Втора световна…не, не е достатъчно.

Знаем обикновено какво следва – териториално разпокъсване.

Нищо де, те “феномените” на Доган и тяхната “Мюсюлманска дъга” само това чакат. Защо да не свържат двете ислямски държави в Европа – Турция и Албания, с парчета български земи?

Ситуацията се обърна, Зеленски е на мушка даже на собствените си генерали, Украйна се дъни по целия фронт, Шолц се моли на Путин за преговори, Конгресът замразява милиардите за бандеровци, цялата европейска преса пророкува края на войната, но нашите “ястреби” – тагаренковци се държат като фабриканти на 8 септември.

Коя поред национална катастрофа се задава – трета, четвърта…или то по-голяма катастрофа от тая, в която живеем, няма накъде?!

Напомням, че Лавров отива в Македония на мирен европейски форум. Мисията му не е военна, а дипломатическа. Излиза, че българското правителство общо-взето вече единствено в света е против мира, преговорите и “за” ескалация на войната…

Рано или късно на тези типове ще им се наложи да обяснят какво печелят и спечелиха от тази война, защо я подклаждат, каква е цената на националното предателство и всички безумия, натворени уж все в нейно име. Ще обясняват, ако трябва и пред трибунал, докато трият селфитата си със Зеленски.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар