Невероятна новина за всички българи! Италия и испания направиха за всички нас, онова което политиците ни не успяха за 30 години

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Новина от последните минути.
На срещата на върха в Брюксел се случи нещо невероятно и лидерите на богатите държави като Германия, Франция, Австирия, Белгия, Холандия направиха така, че всеки един българин още от следващата 2020 година да получи помощ компенсация в рамките на 20 000 евро. Предложението дойде малко неочаквано за всички от страна на предствителите на Испания и Италия, които изказаха своите силни притеснения, че в България вече никой не вярва на ЕС и хората буквално са готови да върнат страната в ръцете на Русия.
Според представителите на Италия, българският премиер Бойко Борисов, който вече 10 години управлява тази страна играе двойна игра, като показва пред съвета едни цифри, но всъщност нещата в България били коренно различни. Нищета, мизерия, пустеещи полета и постоянна миграция и тази страна е членка на ЕС. Пенсиите на хората в България са под 180 евро на месец пари с които не могат да си платят нито тока, нито храната хората. И какво правим ние за тези хора в България – нищо.
Защото вярваме на премиерът им, който ни гледа в очите и ни лъже всички тука, че в страната му има икономически растеж, който ние с нашите еврофондове финансираме, но реално парите не стигат до обикновените хора в България, защото там те се крадат от мафията на политиците свързани с Борисов в България и техните обръчи от фирми е заявил още италианският представител при което се е намесил и представителя на Испания с думите:
Ако не искаме България отново да мине в лагера на Русия и да е следващата страна напуснала ЕС след Великобритания, ние трябва да дадем на хората там пари, да ги обезщетим затова, че вече 12 години ги заблуждаваме, че могат да живеят като нас европейците.
С колегата от Италия мислим, че всеки един Българин заслужава помощ като обезщетение за това, че има разлика между нашите стандарти и техният по 20 000 евро, нещо което ЕС може да си позволи. Все пак тези хора вече 12 години живеят на прага на мизерията с по 200 – 300 евро на месец, а ние в Европа им обясняваме, че е нормално да преживяват с поне 500 – 600 евро.
Това са милиони евро разлика в доходите, докато цените ни тук в центъра на Европа и там в мрачна България не се различават, дори там е по-скъпо според нашите изследвания. Не знам дали за това са виновни колегите политици, но трябва да помогнем на всички хора там и да ги компенсираме, защото всички сме наясно, че като нищо могат да избухнат протести, да се свалят правителства и България да напусне ЕС.
Тук е мястото да отбележим, че Бойко Борисов буквално е онемял от изнесеното за България и изобщо не е казал и дума, а само е гледал безмълвен как всичко се случва пред очите му.
За няколко минути лидерите са се договорили за сумата за България и така вече е решено всеки един българин, който в момента живее в България от 2020 година ще получи 20 000 евро помощ компенсация от ЕС.
Има и една уловка, че парите буквално ще се раздават от чиновниците на Борисов, затова все още не е ясно дали пак няма да потънат в нечий джоб както еврофондовете, вместо да стигнат до обикновените хора в България.
 
Скъпи колеги когато копирате новината не забравяйте, че тя си има източник, който трябва да посочите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар