Невероятно: Руската песен „Катюша“ пеят по цяла Италия!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Италианците бяха силно изненадани и удивени, когато видяха как огромните руски самолети се оказаха за отрицателно време на техните летища, за да помагат в битката с коронавируса.

„Не само цивилните граждани, но и военните в Италия бяха смаяни от това колко бързо Русия успя да прехвърли голямо количество сили и средства за един ден. Страната не очакваше помощ от Русия толкова бързо“.

Това заяви Александър Коц, военен кореспондент на „Комсомолская правда“.

След тази първа реакция, обаче, цяла Италия запя невероятната руска песен „Катюша“, за да благодари от сърце на смелите руски витязи, които единствени се притекоха на помощ на бедстващите хора на Апенините.

Нека припомним, че голяма част от емоциите си, хората на Ботуша изразяват чрез песните на своите класици. Този път, обаче, те запяха всички заедно и с цяло гърло, руската песен „Катюша“, безсилни да удържат своята благодарност и обич към руските хора, които рискуваха живота си, за да спасят техния живот.

Ето това се нарича братска помощ. И дружба завинаги. Дружба, която не е продиктувана от „солидарност“ или от ЕС. А приятелство и дружба, които извират от сърцата на хората.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар