Неграмотен от ГЕРБ се подигра с България – кръсти отбора си ФК „Ботеф”, чакат го 2 г. пандиз

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Неграмотният турчин Кемал Ешреф от партия ГЕРБ се подигра в България и нейната светиня Христо Ботев, като кръсти селския отбор, на който е шеф, ФК „Ботеф”.

 

Кемал, който е син на кмета от ГЕРБ в Никола Козлево Ешреф Реджеб и е член на мафиотската партия в с. Вълнари, се гаври с национални символи, за което според НК се полагат 2 години затвор. За щастие прокуратурата в Шумен вече се е задействала и прави проверка на скандалните футболни екипи „Ботеф”, остава да видим дали ще свърши нещо, или ще замете под килима подигравката на гербопитека.

Според наш източник Кемал Ешреф е тотално неграмотен, има едва основно образование, като от няколко години се мъчи да вземе средно, но не може да премине изпита по български език.

На тия години Ешреф още е ученик в средното училище „Цанко Церковски” в Никола Козлево, където управлява баща му Ешреф Реджеб, който е и лидер на общинската организация на шайката.

Тия антибългари от ГЕРБ са деребеите на Буци в Шуменско

Жената на неграмотника пък – Ширин Вели, бе зам. областен управител на Шумен от ГЕРБ.

Ето какво написаха във фейсбук групата Blue Noisy Boys по повод подигравката с Христо Ботев:

„Искаме да ви запознаем с това безумие, което е извършено от собственика на супермаркет в нашия град. Този антибългарин е опетнил и поругал едно българско име което всеки знае, а името на Христо Ботев.

Той го е опетнил след като го е изписал неправилно върху футболни фланелки на селски отбор в област Шумен, където явно го играе като спонсор или собственик.

 

 

 

Само искаме да отбележим, че същото лице трудно говори български език и миналата година искаше въвеждане на ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изучаване на турски език в училищата в област Шумен.

Призоваваме този антибългарин да изпише правилно името БОТЕВ, дори ако може да бъде подменено с някое друго ако иска име, защото това е недопустимо.

За нас това е подигравателно, дори няма да се съгласим, че в изработката на това нещо е имало нормални българи които да не забележат грешката, ако те го наричат грешка.

Призоваваме ви бързо да изчистите името свято на Христо Ботев”.

Миналата година примитивът Кемал Ешреф отново провокира с изказването, че в Шумен децата трябва да изучават турски език в училище.

„Тъй като над 50% от Шумен е турски, всички училища трябва да се обучават на турски език”, гръмко призова Ешреф в личния си профил на 13 октомври. Постът и песан от жена му Ширин, тъй като гербопитекът трудно може да си пусне и радиото, камо ли да работи с компютър, сподели източник на Narod.bg от Никола Козлево.

Последва вълна от критики, но не липсваха и похвали за изразената публично идея. Най-вероятно заради острата реакция профилът на Ешреф бе закрит, както и този на съпругата му Ширин Вели.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар