„Неграмотният“ Асен Василев кани Борисов на „грамотен“ дебат – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стоп кадър, бТВ

Съпредседателят на политическата формация „Продължаваме промяната“ и бивш служебен финансов министър Асен Василев предизвика лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на дебат, базиран на грамотно четене.Повод за поканата е изказване на бившия премиер, който преди два дни на брифинг в партийната централа заяви: „Кaк, aджeбa, тoлкoвa уcпeшeн миниcтър кaтo тeб дoпуcнa тaкoвa нaрacтвaнe нa лихвитe. Дa кaжeш, чe ce крaдaт 8 милиaрдa oт Бългaрия, oзнaчaвa, чe cи рядкo нeгрaмoтeн“.


„Жегнат“ от думите му, Василев днес официално отправи поканата за диспут с Борисов. В писмо до медиите, Василев заявява, че в дебата „хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас. Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти, документи и доклади, да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева. Оставям на Вас да решите къде и кога преди изборите да се състои
дебатът“.

 Борисов от години не е участвал в предизборни или каквито и да било публични дебати. Надали и сега ще го направи, напомня „Сега“.

Източник: inews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар