недялко недялков pik.bg Бойко Борисов

Недялко и официоза на ГЕРБ PIK.bg написаха некролога на статуквото

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Недялко и ПИК написаха некролога на статуквото.

Мислеха, че са издали смъртен акт с порно компромат на един от кандидатите за кмет на столицата, но всъщност разкриха лицето на задкулисието в цялата му уродливост.

Надигна се вълна от възмущение в мрежата. Някъде в потайните клоаки на Злото обаче се надига вълна на възхищение. Поръчителите са доволни и са потупали по рамото изпълнителя. А в джобчето му не дрънкат „семки и бонбонки“…

 

Дори порното, когато е професионално, може да не е толкова гадно. Порното в политиката, журналистиката и като начин на мислене обаче е мръсно и гадно. Защото цели унижение, сриване и отстраняване на опонента. Става и за убиване. Ако вече без пет минути главният прокурор Иван Гешев предостави кадри от някои „процедури“, прилагани на бившата кметица на „Младост“ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова от ареста на недялковците, те ще ги публикуват с вдъхновението на ратай, зърнал жълтица…

 

Недялко и неговият Пик отдавна са медийният ретранслатор на властници и магистрати. Уродлива, но любима рожба на статуквото.

 

Забележете кои и как защитава недялковия сайт и кои напада като стоножка. Цацаров дори му изпрати хвалебствено послание за някаква годишнина, а политици се снимаха с него и Пеевски, решени да останат в историята на дъното.

 

Недялко знае, че кафявата журналистика го прави недосегаем за НАП, КПКОНПИ, ДАНС, ГДБОП и прокуратурата. Защото кафявото е официалният цвят на кукловодите.

 

Защо обаче никой не повдига въпроса: Откъде Недялко се е сдобил с шокиращия компромат? Кой му осигури тази помия? Сам или друг „журналист“ от сайта? Айде, бе.

Подобни компромати винаги идват от хора, които искат опонентите на техния избраник да бъдат очернени и размазани, както обича да се изразява един от покровителите на недялковщината. За същия покровител се говори, че притежава богата колекция от подобни компромати и това му осигурява господстващо положение в политико-мафиотския елит. За нацията е осигурен комфортът на кочината.

 

В цялата свинщина обаче има и нещо положително – вече няма съмнение кой Кой е.

 

Защо да си цапам ръцете, като притежавам медии, – казал един известен политик.

 

Това не е краят на Недялко, да не се залъгваме. ТЕ ще го защитят, макар публично да му дръпнат леко ушите. Той им е нужен. Но вече са трупове – всичките. И вонята им се стеле над окупираната територия…

 

Огнян Стефанов

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар