Недялко Недялков, ГЕРБ/Pik.bg: Долу ръцете от Андон Андонов, той би метежниците справедливо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Списвачът и собственик на най-гнусния сайт за фалшиви новини в полза на ГЕРБ/ДПС в България Недялко Недялков (повече познат като Неда Дълбоката и като Недодялко заради дудуците, които върви за пари на Бойко Борисов, Ахмед Доган и Делян Пеевски) направи призив във Фейсбук  за защита на Андон Андонов един от биячите на ГЕРБ, които смазаха от бой деца зад колоните на МС по време на протестите срещу мафията миналата година.

Публикуваме мнението на Неда Дълбоката без редакторска намеса:

“Когато на 9ти септември 1944г. свирепите комунисти превземат властта, първото им действие е да атакуват и премахнатцвета на нацията, а именно интелигенцията в България! Масово са арестувани и обвинени най-кадърните, най-интелигентните , най-смелите и безстрашни българи, с цел да се смачка духа на народа и по-лесно да бъдат налагани пропаганди и манипулации!

80г. по-късно наследниците на същите тези комунисти се опитаха отново да разрушат демокрацията, да узурпират законната власт и да наложат диктатура, организирайки платени наркозависими да протестират миналото лято срещу демократично избраното правителство на Генерал Бойко Борисов!

Естествено коварният им план не успя, защото срещу себе си имаха служителите на МВР, най-смелите и достойни синове на България, които ясно заявихме, че няма да позволим България да попадне отново под диктатура и ще браним с цената на живота си демокрацията, справедливостта и народа български!

80г. по-късно наследниците на същите тези комунисти ползват същите приоми за да узурпират властта и да въведат дикатурата! Нападат цвета на нацията ни, интелигенцията и най-класна социална група в България, служителите на МВР!

В последните няколко дена основна цел на атаките на задкулисието е един от най-достойните, смели и горди българи, Андон Андонов, ръководител на сектор към специализираните част на СДВР! Андонката е мой близък приятел, невероятен мъжкар, горд, смел, честен и достоен полицай и един от най-големите лъвове в системата на МВР! Човек, който винаги е помагал на слабите и нямащите! Човек, чиято благотворителна дейност би впечатлила и най-предубедените граждани!Професионалист до мозъка на костите си, с изключително висок интелект и огромни познания в ужасно много сфери! Човек, който лично гарантирам е перфектният избор за ръководител в системата на МВР!

Припомням ви, че на миналогодишните протести Андонката бе рамо до рамо с мен на първа линия и заедно успяхме да отблъснем наркозависимите терористи на Черепа и задкулисието, с което спасихме демокрацията и народа на България! Към днешна дата Андонката е обвинен от слугите на Черепа, превзели властта в полицейско насилие на база фалшифицирани и манипулирани записи, само защото не е позволил дрогираните орди да рушат прекрасната ни столица, да узурпират незаконно властта и да наложат диктатура върху народа български!

Изключително жалък опит да бъде компрометиран един български герой, чиято дейност по опазване на България и българите е сравнима само с тази на герои от ранга на Васил Левски и Христо Ботев!

Искам твърдо да заявя: Долу ръцете от Андонката и спрете с тези манипулации! Видеото, което се появи от камерата зад колоните на Министерски съвет очевидно е манипулирано, като дори и непрофесионалист лесно може да разпознае некадърната обработка, която ужасно много си личи! Зад колоните бе мястото на, което се оказваше помощ на дрогираните младежи, тъй като наркотиците, които бяха приели венозно ги задушаваха и им пречеха да дишат, така че за никакви удари или агресия от страна на полицията не може да става въпрос!

Призовавам всички българи да не се подават на лъжите на мафията и задкулисието, превзели България и твърдо да заявят подкрепата си за Андон Аднонов!”

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар