Кирил Петков

Незачитането на конституционния ред от Киро не е недоразумение – тази партийно-олигархична шайка е токсична и опасна за България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Незачитането на конституционния ред от Киро, обкръжението му и задкулисните им кукловоди очевидно не е инцидентно, нито пък е поради недоразумение или неразбиране.

Помним погазването на Конституцията с двойното гражданство, после с неглижирането на независимостта на съдебната власт (когато обяви, че щели да сложат свои хора в прокуратурата), през скандалното му изявление, че искал бил арести, та чак до незаконния арест на функционерите на ГЕРБ, дирижиран лично и в нарушение на закона от Киро.

И сега – протакане на подаването на оставката на МС в нарушение на Конституцията, отказът да изпълнят конституционната процедура за консултации за съставяне на правителство… Тази партийно-олигархична шайка очевидно има антиконституционно и антидемократично мислене, цели и намерения. Такива трябва да бъдат подлагани на безкомпромисен остракизъм, защото са токсични и опасни за България.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар