Неизвестен спука гумите на 10 общински автомобила… Остави надпис: “Прибирам си обратно новите данъци…”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тази нощ неизвестно лице и нарязало гумите на 10 общински автомобила, паркирани пред самата Столична община. Върху чистачките на един от тях е оставен лист с надпис:

“Прибирам си обратно новите данъци”. Т.е. това е бунт срещу наглото решение на Фандъкова, която бе избрана с изричното обещание да не вдига данъците, а седмици след изборите направи точно обратното. Т.е. по същество ще открадне пари от хората, които не са гласували за това.

Така нарязалият гумите по същество мъсти на политиците за техните измами. Бил е и добре подготвен, защото камерите в района не са успели да заснемат лицето му. Спукани са 40 гуми. При средна цена за ремонт на гума около 15 лв., човекът е нанесъл на общината щети за 600 лв. Това вероятно е данъкът му за автомобила, за апартамента, в който живее, и такса-смет, която също е рекордна от години в София.

Примерът е доста опасен, защото в града на много места има неохранявано общинско имущество, и ако народът започне така да си “прибира обратно данъците”, ще настане масов погром. Алтернативата е политиците просто да изпълняват обещанията си, а не да лъжат, като възприемат народа като безропотно стадо овце. Очевидно не всички са такива…

4udoslav

източник: https://4udoslav.writeas.com/neizvesten-spuka-gumite-na-10-obshchinski-avtomobila

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар