Некои наблюдения с оглед на ваксинацията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Некои наблюдения с оглед на ваксинацията.
Първо относно мен.

След първата инжекция и ден след това /Файзер/
.

Два дни уморен, сякаш съм бил с мотика, чук и сърп през последните два месеца. Усещане за червеи и корояди в главата. Мисълта – черна, желание за убийство на синоптичка, стрелба по каскети със ситни сачми и усещане за несправедливост. Поглед в тавана.

След втората инжекция.
Усещане за тъпота придружено с желание за присядане. Алергични реакции при допир с гипс, консервирани домати, туршия и черен пипер. Чесане до полуда с остри предмети – нож, дърводелски длета и каменоделски инструменти. Желание за добре сварена тиква.

Реакции при последната ми симпатия /любовница/ след имунизация със Зенека.
Същата намерил и притежавал с постоянно тегло около 55кг. При запознанство обектът бе с класически пропорции /по Леонардо/ с глава нанасяща се осем пъти в тялото. При последвала висока температура, чревно разстройство и чувствително намаление на съществуващия обем, главата на споменатата намалява класическите пропорции четири пъти.
Остатъчният скрап /скелет/ е напълно лишен от полза.

В случай, че сте изпълнили имунизацията в пълен формат, не посягайте към сутрешни телевизионни предавания. Не забравяйте, че желанието за убийството е престъпно деяние и грях.
И да ви подсетя.
Ваксина срещу простотията няма, няма и да има.
Ваксината сте вие.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар