Нели Колева, нумеролог: Есенен Хороскоп 2020

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво ще ви донесат октомври, ноември, декември за вашето лично число, жизнен път от 1 до 11. Вижте своя месечен и пълен хороскоп /прогноза/ за есента от Нели Колева, нумеролог.

Нели Колева, нумеролог: Есенен Хороскоп 2020

Как да изчислите личното си число (жизнен път)?

Пример: Ако сте родени на 14.06.1971 година. Изчисляване: За да изчислите вашето лично число (път на живота), събират се числата на деня на раждане + това на месеца + вашата година; Получената стойност на жизнения път се редуцира до едноцифрено число; Ако се получи двуцифрено, то редуцираме до едно число от 1 до 9;
В случая: 14+6+1+9+7+1=20+18=2+9=11 (числото 11 не се редуцира); Вашето лично число (жизнен път) е 11.

 

Есенен Хороскоп 2020 –Лично число 1

През октомври имате много отговорности, както с бита, дома, така и в работен план; Луната  ви прави всеотдайни, нежни, но и по- чувствителни, емоционални, замислени; мъжете, родени с това число могат да предприемат някои дребни битови ремонти.

Ноември –  според „кармата в хороскопа“ тази есен имате много любовни вълнения, без задълбочаване на отношенията; за обвързаните двойки – старайте се да има хармония помежду ви- месеца предполага стремеж към лидерство в любовта, налагане на мнение, незачитане на половинката. 

Декември – дали „кармата на любовта“ е преодолима; за всички обвързани двойки, живеещи съвместно, на едно място, под един покрив- има негативна тенденция в любовта; предстоят по- трудни отношения за брачни или интимни партньори; Меркурий ще ви прави дребнави, нервни, капризни; лесно влизате в спорове – при разговор, контакт.

 

Есенен Хороскоп 2020 –Лично число 2

Октомври – през есента, в напасването, за магнетична любов- има разминаване с любимия партньор- плащате кармични дългове; желателно е да сте дипломатични в партньорството- в противен случай ви очакват любовни терзания, влизане в ненужни обяснения; до средата на месеца- звездите не благоприятстват хармоничен любовен план.

Ноември– за самотните души- се очертава един не много спокоен месец; периода не е благодатен за запознанства, от които да сте емоционално удовлетворени; повечето срещи в личен план- не водят до стабилност на отношенията; Уран- ви прави раздразнителни, непредсказуеми; обвързаните, семейни двойки- звездите донякъде ви закрилят;

Декември- появили се запознанства, контакти имат добра перспектива; за по- голяма продължителност на взаимоотношенията- разчитайте на половинката; Марс ще ви напътства за вълнуващи емоции; по- хладният декемврийски период е благодатен за срещи, общуване, контакти с приятни и нови хора; за търсещите закачка, флирт- декември предвещава романтика.

 

Есенен Хороскоп 2020 –Лично число 3

 

Октомври – през този есенен месец има опасност да се разделите с половинката /любимия- партньор/; заради Сатурн преминавате в живота си през доста бури; ангажиментите в професионален план нарастват за сметка на любовните изживявания; държите се властно, авторитарно, наставнически- време е да хармонизирате отношенията; ако сте кармично свързани- преодолявате раздялата.

Ноември – Венера ви влияе- очакват ви екзотични есенни емоции; нови запознанства, вълнуващи предложения- сред които и новата ви любов; настъпва интересно време при вас, изпълнено с много страст, забавления, опияняващи мигове; в очакване на голямата любов, следвайте знаците за есен- 2020.

Декември– отдайте се на любовната енергия; през по- голяма част от периода трудно ще съвместявате любовните желания и професионалните ангажименти; за необвързаните- Венера и Нептун ще ви дарят с щастие, дават ви спокойствие; насладете се на топли, мили моменти в приятна компания.

 

Сърце

 

Есенен Хороскоп 2020 –Лично число 4

Октомври– подбирайте добре хората, с които контактувате и споделяте; не се подавайте на провокации- рискувате хармонията с любимия човек; за семейните двойки- сетивата са изострени, податливи сте на по- чести конфликти с половинката, провокирате спречквания, влизане в спорове, неразбории; отдайте се на любовно изживяване- това ще хармонизира връзката- емоциите са като летни.

Ноември– за доста от родените с това число, месецът е изпълнен с любовни изненади; приятен период за усамотение, уединение с любимия човек, може да пътувате, да се разнообразявате, да се наслаждавате на красиви преживявания, да мечтаете; ще успеете да релаксирате сред природата.

Декември– благоприятно време както за обгрижване на любимия, така и съвместимостта ни с нашия партньор; откликвате и на хора от дома, бита, близките; може да съчетаете доброто, благоприятно време и с работния план- като пренаредите своите бизнес дела; вие имате огромно вдъхновение, което ви дава творчески устрем в различни посоки от живота.

 

Есенен Хороскоп 2020 –Лично число 5

Октомври– идва момент за сбогуване с горещото лято- този месец е за преосмисляне и подредба на вашите приоритети в живота; изключително емоционални и чувствителни сте, което ви кара често да се замисляте над минало, настояще, бъдеще; добре ще бъде да наблегнете на любимото си хоби, както и на някои спортни занимания от минал период- така, че да се заредите с нова жизнена енергия

Ноември– в любовната сфера- имате нужда да споделите своите терзания с приятел, човек, който ще ви разбере, насърчи емоционално; за обвързаните партньори- месеца е добър да направите позитивна крачка в отношенията; може да се насладите на красиви преживявания с партньора; за самотните- очаквайте любовни изненади.

Декември– през този месец в интимен и любовен живот- ви предстоят много и разнообразни запознанства; интересни срещи с нови хора- от далечен път зад граница; намирате се в съдбовен, шансов период да посетите забележителности, за които сте си мечтали отдавна; за семейните, обвързаните двойки- комбинирайте почивка, развлечения, разнообразие- като довършите и работните си проекти;

 

Есенен Хороскоп 2020 –Лично число 6

Октомври– ето какво ви е подготвила съдбата за есента; още първите дни от месеца ви предстои любовна наслада, дълготрайно опиянение; подходящо време за нови запознанства- може да задържите любовната емоция, дори има тенденция за сериозно и перспективно обвързване; за обвързаните двойки- предстои по- нестандартно изживяване; има романтика, разнежване- давате тласък на сексуалния живот.

Ноември– дава дистанция от текущите лични ангажименти; в работен, делови план ви предстоят нови контакти, срещи с интересни хора- някои от които са придружени с опияняващи любовни емоции; за необвързаните предстои да срещнете своята половинка- има взаимно любовно влечение, с перспектива за стабилност в отношенията.

Декември– преминавате през една невероятна прогноза, даваща много надежда за сбъдване на стари ваши мечти, желания- поява на любим човек от минало време; предстои да изживеете неповторими моменти в любовен план- Марс не ви създава много спънки; двойките- „семейните“- насладете се взаимно с приятен излет в планината.

 

Сватба през есента

 

Есенен Хороскоп 2020 –Лично число 7

Октомври– за живеещите на едно място, под един покрив- конфликтите с партньора бавно отшумяват; през свободното време- развличайте се- направете се пикник на открито; за необвързаните- доверете се на своята интуиция- концентрирайте се върху приятната емоция, забавленията; изберете екзотично място за релаксация- благодатната „Венера“ ще се погрижи за вашата любов.

Ноември– за търсещите закачка, флирт- подходящо време за любовна авантюра, приключение; благодарение на Меркурий- пречките изчезват, има разширяване на вашите контакти в личен план; може да планирате екскурзия, почивка с приятели в приятна компания; отдайте се на емоцията- пълноценно и на открито.

Декември– може да предприемете далечна и дълга почивка- ако вашата връзка не върви добре; предстои да изживеете вълшебни мигове с половинката; напрежението помежду ви отшумява- взаимно се разведрявате; работния ритъм остава на заден план, някои делови ангажименти ви притискат- но пък компенсирате с приятни моменти и любимия партньор в любовта.

 

Есенен Хороскоп 2020 –Лично число 8

Октомври – есента навлиза с пълна сила в живота- на необвързаните; Марс- е в състояние на създаде временно някои пречки, които успявате да преодолеете във времето; твоята нумерологична прогноза- става все по- благодатна; сексуалният живот се нормализира; за търсещите временно опиянение- според вашата карма- избягвайте любовта по „Рак“.

Ноември– месецът не е ползотворен за семейно обвързаните- имащи дългогодишно партньорство; избягвайте конфликти, спорове- особено провокирани от близкото семейно обкръжение; за хората, които са сключили наскоро брак, обвързани с подпис- предстоят вълнуващи мигове на тихо и романтично място; ласкайте любимия партньор; ако все още търсите своята половинка- ще се радвате на много обожатели.

Декември– от нумерологична гледна точка- избягвайте събирането на много хора- покрай този вирус, че все още действа; задимените и шумни места ви натоварват нервната система; пийте повече сокове или сутрин на гладно преварена топла вода; предстои трансформация на професионалните ангажименти- втората половина на месеца.

 

Сърце

 

Есенен Хороскоп 2020 –Лично число 9

 

Октомври – за повечето семейни двойки- есента настъпва с промени; предстоят катаклизми в любовния живот, които засягат дома, бита; за необвързаните жени- имате съдбовна възможност да срещнете своята сродна душа; заради Венера, също Меркурий- усещате ползотворни контакти, има прилив на енергия; релаксирайте чрез изкуство, приятна музика, посещавайте изложби, наблюдавате красиви картини.

Ноември – Марс- затруднява някои от вашите планове, но много бързо намирате добро решение с половинката; ако самотата ви тежи- потърсете авантюра- за „по- освободените и нетърпеливи души“; хората, търсещи магнетична любов- звездната карта сочи- романтика, спокойствие, вътрешен мир- в края на този месец, който е благодатен за вас.

Декември – благодатен период, особено първата декада- за концентрация върху някои неотложни ремонтни дейности в семейно- битов план; така внасяте уют в дома, бита, сплотявате семейството; за младите брачни семейства, двойки- може да зарадвате своята половинка- направете и поднесете вкусна вечеря на свещи.

 

Есенен Хороскоп 2020 –Лично число 11

Октомври – през голяма част този месец искате да се налагате, да влствате, командвате половинката, действате авторитарно- всичко това води до раздори, влизате често в спорове с вашия партньор; за хармония в любовта, за сплотяване на дома- нужно е да сте търпеливи, всеотдайни, да се стремите да разбирате своя любим, да правите повече компромиси.

Ноември– за всички с този „жизнен път“- загърбвате повечето лоши преживявания; имате усещане за „излизане“ от любовната криза; при нов брачен партньор /брак/- вашият семеен живот преминава през дълбока емоционална трансформация, която е провокирана от жилищно- имотно промени; може да съхраните любовта- в дългосрочен план.

Декември– от гледна точка на нумерологията /астрологията/- имате действие на три планети; Юпитер- ви провокира да се усъвършенствате, да изследвате, да сте успешни; Марс- ви създава някои спънки в любовта, поражда напрежение помежду ви- може да го преодолеете като се откъснете от ежедневието и изберете екзотична, топла дестинация- чрез позитивната Венера; така ще зарадвате своя любим партньор- с вълшебни, невероятни приключения и мили моменти.

 

Нумеролог Нели Колева се занимава от 25 години с нумерология и ясновидство. Нели Колева

Провежда курсове по нумерология – индивидуални и групови.

Телефони за информация и контакт с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

 

 

“Практическа нумерология” от Нели Колева е практическо ръководство по нумерология. Занимателно четиво, което ни дава възможност: да опознаем по-добре себе си и нашите близки, да осмислим своето настояще и да надникнем в бъдещето, да открием закономерностите в нашия живот и да ги използваме правилно, да придобием важна информация за характера, съдбата, за магичната сила на добрите и лошите ни периоди и съвместимостта ни с нашия партньор.

Книгата е настолно четиво за цялото семейство – любопитно, приятно и полезно занимание за всички възрасти.

Може да купите онлайн>>>

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар