Нели Колева, нумеролог: Какво сочат числата в бюлетините

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нашият нумеролог Нели Колева разтълкува скритите мистични послания на числата в номерата на партиите и коалициите в бюлетината за парламентарните избори на 4 април.

Нели Колева, нумеролог: Какво сочат числата в бюлетините

 

Всеки петък от 13:00 часа до 14:00 часа Нели Колева ще отговаря безплатно на вашите въпроси на телефон 0888 742 178.

 

Както сочат цифрите, според нумерологията номера на бюлетината не може да даде информация коя от партиите ще спечели повече гласове в изборния ден, т.е ще бъде лидер в деня на изборите. Но все пак по номера в бюлетината можем да разберем коя партия има известни предимства, според числото, което сочи. Позитивния номер на бюлетината не означава гарантираща победа на определена партия.

Вибрациите на числата са неизменна част от живота на всеки човек. Още от древността, от времената на Вавилон, числата играят важна роля.

Числата в нумерологията дават отговорите на природните мистерии и загадки.

Числата от редицата: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 са източник на енергия, те са всичко, което съществува във Вселената, Космоса, природата. Според астрологията всяко число е символ, олицетворява определена планета.

Случващите се събития на Земята са резултат от математически модели, които могат да се изразят с числата, цифрите от 1 до 9. Нумерологията борави с тайната, мистична символика и значение на числата. От нумерологична гледна точка, числата носят информация, дават послания, те са кодове. Според нумерологията, всяко число има своя собствена енергетика, това е вибрация.

В случая с номерата на партиите в бюлетините, нумерологията дава послание идващо от номера, което е частица от цялостно познание.

За по-ясна и точна нумерологична прогноза, е необходим Индивидуалния Хороскоп, Личен Хороскоп на лидера на определена партия, на водачите на коалициите, също и хороскопите на заемащите ръководни „първи“ места в листите. Това е ключът, който може да определи подредбата на партиите в изборния ден. 

 

Датата 04.04.2021

Датата 04.04.2021

Датата на предстоящите избори 04.04.2021 година, дава редуцирано число 49 или равно на 4.

Това е изключително неспокойна вибрация, която трудно може да даде обединяване около една партия. Принципно четворката е неспокойна, в определени житейски ситуации може да е по-губа, агресивна, податлива на неочаквани промени.

Вибрация 4 търси нови предизвикателства, стреми се към съдружаване по нов, различен начин от предишно време. Като цифрова комбинация не е лишена от конфронтация, недоразумения, полемика, може да влиза в сериозна конкуренция. Трудно се стига до единомислие.

Четворката може да има колебания, да е раздвоена при важен избор в живота, склонна е към необмислени действия. 

 

►ВИЖТЕ СЪЩО: Нели Колева: Кармично ли е числото 13 в нумерологията?

 

Скритите мистични послания на числата в бюлетините

Скритите мистични послания на числата в бюлетините

  • Номер 28 ( ГЕРБ и СДС), според нумерологията двойката  „2“ дава мекота, хармония в живота. В някои народи, култури – две означава съкровено, свещено число.

В астрологията 8 се стреми към победи, уверено в своите възможности, в потенциала си. Това е число на по- завишени отговорности. 28 е символ на лидерство, иска да доминира, да ръководи,  може да преодолява трудности.

Номер 28 е в състояние (под влияние на вибрация 2) да се съобразява, да избягва конфликти, недоразумения.  В негативен план вибрацията е склонна към промени, има изразена нестабилност.

 

  • Номер 4 (БСП) символизира промяна, увереност, има завишена активност.

Понякога влизат в ход редица бързи трансформации. Четворката в нумерологията може да даде добра организация, успешна реализация, социално управление, материална сигурност, стабилност, редом с това и някои ограничения, проблеми в общуването, спънки по пътя към успеха. Номер 4 изпълнява поетите ангажименти, може да предприеме енергични действия. Според нумерологията четири е символ на твърдост, постоянство. В негативен аспект „четири“ води до педантизъм, има ограничения. Събраните 3 „четворки“ засилват негативния аспект на цифрата- незачитане на различни мнения, минава през препятствия.

 

►Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

 

  • Номер 29 ( Има такъв народ) в нумерологията е доста сложно и противоречиво число, което идва от влиянието на двете вибрации- цифра 2 и 9.

От астрологична гледна точка, „двойката“ олицетворява „Луната“. Дружелюбната Луна е нежна, лирична и замечтана цифра. Девятката в нумерологията дава огромна амбиция за справяне при по- тежки житейските ситуации. Номер 29 (двадесет и девет)- може да откликва, проявява милосърдие, състрадание. Тази цифра е в състояние да поеме големи отговорности, доверява се на интуицията си. Вибрация 29 е надарена с устойчивост, воля, мощ. Може да стигне до върха.

 

  • Номер 9 (ДПС) от нумерологична гледна точка при благоприятно стечение на обстоятелствата постига успехи на различни нива, готова е да прави саможертва в името на определена кауза, но обича да доминира.

В негативен план вибрация 9 е податлива на чуждо влияние, лесно си създава врагове. Номер 9 може да се изрази като нестабилна, уязвима вибрация.

 

  • Номер 11 (Демократична България) в някои култури олицетворява тъмните сили.

Числото „11“ е символ на редица житейски трансформации. Под влияние на вибрация „единадесет“- 11, определени съдбовни ситуации протичат екстремно, бурно, понякога могат да са непредсказуеми. Номер 11 в нумерологията притежава голям енергиен потенциал, добре работи в колектив, стреми се към сътрудничество. В негативен аспект може да има разрушително действие, незачитане, възгордяване.

 

►ВИЖТЕ ОЩЕ: Нели Колева: Избор на дата за раждане на дете (планирано секцио)

 

  • Номер 18 (Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“) нумерологично под влияние на цифра 1, символизира независимост, самостоятелност, лидерство.

В състояние е да демонстрира надмощие. Номер 18 е подвижна вибрация. Стреми се към успех, трудно понася поражение, има усет към новото, нестандартното. В негативен план има склонност към крайности и прибързани решения.

 

  • Номер 21 (Републиканци за България на Цветан Цветанов) символизира умения за планови действия, хармония.

В негативен план се нуждае от подкрепа, по- трудно реализира целите си. Номер 21 може да стои в сянка. Често разчита на близкото обкръжение. 

 

  • Номер 1 (ВМРО-БНД) през погледа на нумерологията има способност за мобилизация на енергията.

Вибрация 1 може да поеме големи отговорности, стреми се към властта, но трудно постигат успехи.
В негативен план единицата е индивидуална вибрация, не се стреми към колективна работа. Номер 1 може да имат поредица от спадове и върхове в живота.

 

  • Номер 7 (Атака на Волен Сидеров) според астрологията са гъвкави и енергични.

Седмицата е предела на нашите психически възприятия. Обикновено това число се свързва с много умения, знания, опит, перфекционизъм. Може да достигне до върхове, тъй като иска да разбере смисъла на живота. В негативен аспект са склонни към изолация, имат вътрешни противоречия.

 

  • Номер 24 (Воля и НФСБ) според нумерологията се свързва с желанието за пълнота, завършек.

Вибрация 24 разчита на доверието, на емоцията, на симпатията, но винаги може и да лавира (от влиянието на цифра 2). Редуцирания сбор е 6, символ на Венера- и е стремеж към баланс, дипломация. В негативен план цифрата сочи затруднения по пътя към успеха.
 

Нумеролог Нели Колева се занимава от 25 години с нумерология и ясновидство. Нели Колева

Провежда курсове по нумерология – индивидуални и групови.

Телефони за информация и контакт с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар