Нели Колева, нумеролог: Летен Хороскоп 2020

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво ще ви донесат юни, юли, август, септември за вашето лично число (жизнен път) от 1 до 11.

Нели Колева, нумеролог: Летен Хороскоп 2020
 © Сн.: iStock.com, Колаж: Розали

Как да  изчислите личното си число (жизнен път)?

Пример: Ако сте родени на 14.06.1971 година. Изчисляване: За да изчислите вашето лично число (път на живота), събират се числата на деня на раждане + това на месеца + вашата година; Получената стойност на жизнения път се редуцира до едноцифрено число; Ако се получи двуцифрено, то редуцираме до едно число от 1 до 9;
В случая: 14+6+1+9+7+1=20+18=2+9=11 (числото 11 не се редуцира);  Вашето лично число (жизнен път) е 11.
 

 

Летен Хороскоп 2020 –   Лично число 1 

През юли ви очакват много приятни емоции, романтика, незабравими изживявания; споделете щастието с любимия човек; Меркурий- предоставя разнообразие в социума.

Август – в личностен план периода е добър за хармонизиране на отношенията, без задълбочаване на връзката; за обвързаните двойки- сплотяване на дома, бита, старайте се да общувате.

Септември – за свързаните под един покрив, на едно място- има тенденция за влизане в противоречия, пререкания, неразбории; бъдете дипломатични, предпазливи- при разговор, контакт, общуване.

 

Летен Хороскоп 2020 –   Лично число 2 

Юли – обърнете се към стара позабравена любов- предстои емоционално привличане; доизвижейте любовта от минало време; предстои ползотворен любовен период.

Август – за необвързаните – приятно време за релаксакция в добра компания; притежавате голяма харизма; семейните двойки изживяват много мили моменти, опияняващи мигове.

Септември – въздържайте се от сексуални изневери; обърнете се към половинката, и близките хора от дома, бита; септемврийския период не е подходящ за нови запознанства.

 

Летен Хороскоп 2020 –   Лично число 3 

Юли – отдайте се на морски наслади- ще ви се отрази благотворно; Под влияние на Венера- привличате половинката, любимия.

Август – в очакване на голямата любов може да разчетете грешно някои космични знаци за лято 2020; бъдете предпазливи- при закачка, флирт.

Септември – може добре да съчетавате любовните желания и работните ангажименти; за необвързаните- предстои мимолетно влюбване без сериозна перспектива.

 

Летен Хороскоп 2020 –   Лично число 4 

Юли – намирате се в период на неизбежни любовни промени; за търсещите любовно преживяване- предстои период на интимна близост; не пропускайте съдбовния шанс.

Август – изненадайте половинката като направите подарък, от който партньора се нуждае от доста време; пътувайте, мечтайте, споделяйте красиви преживявания с близкия любим човек.

Септември – благоприятно време да съберете хората от дома, бита покрай хубав празник; сложете ред на вашите партньорски отношения- обгрижвайте любимия за лято 2020.

 

Летен Хороскоп 2020 –   Лично число 5 

Юли – подходящ период за наслада, закачка, флирт; през свободното време- може да се отдадете на любимите си спортни занимания; вероятността за удовлетворение е голяма.

Август – излизайте, спортувайте активно на открито; за обвързаните партньори месеца е критичен за взаимоотношенията; очаквайте всякакви изненади в любовен план; не наранявайте своя партньор.

Септември – през този месец изживейте своя романтичен миг; семейните и обързани двойки- предстоят ви незабравими спомени от това лято; за търсещите творческо вдъхновение- посетете екзотични места и забележителности.

 

Летен Хороскоп 2020 –   Лично число 6 

Юли – прекалено дълго търсите любовта, и сякаш любовното изживяване все ви убягва; сега е точния момент за ласки, разнежване, романтика; може да пътешествате, да се посетите непознати и красиви места.

Август – това е месеца, който ви дава съдбовния шанс да срещнете своя специален човек; пламва страстна любов, има взаимно любовно привличне.

Септември – неприятните моменти са преминали в тази прогноза; в семейно битов аспект очаквайте затопляне на отношенията- под влиянието на „благотворната“ Венера.

 

Летен Хороскоп 2020 –   Лично число 7 

Юли – планираните дни в началото на това лято преминават с ярко изразена емоция, приповдигнато настроение; в интимния /любовен/ живот предстои динамика, по- нестандартно мислене.

Август – почивайте пълноценно  като споделяте незабравими мигове в приятна компания с най- близките приятели; Меркурий- ще се погрижи за вашите контакти, пътувания.

Септември – морската ваканция ви се отразява благодатно; интимния живот все повече е на заден план; ппостепенно навлизате в работния ритъм; притискат ви професионални ангажименти- този период е особено силен за да успеете.

 

Летен Хороскоп 2020 –   Лично число 8 

Юли – предстоят ви романтични срещи с интересни хора това лято; сексуалния живот не е на преден план; Марс- създава по- големи пречки в твоята нумерологична прогноза; избягвайте контакт по Скорпион.

Август – ползотворно време за авантюра, флирт, закачка; от голямо значение за обвързаните, семейни- двойки- дайте шанс на връзката, брака; може да преодолеете конфликтите, като се движите по своя партньор.

Септември – избягвайте шумните и задимени места- покрай този вирус, че не е приключил все още; действат ви подтискащо; предпазвайте нервната система; забавлявайте се, като изпълнявате служебните си ангажименти.

 

Летен Хороскоп 2020 –   Лично число 9 

Юли – всяко свободно време прекарвайте сред природата; Меркурий, частично „Венера“- разширяват кръга на вашите контакти; ралаксирайте чрез музика, изкуство- красиви картини.

Август – Марс- отлага някои от вашите планове, но това е само временно; самотните хора могат да потърсят нова авантюра; тенденцията от задълбочена и перспективна връзка- е занижена.

Септември – концентрирайте се върху полезните ситуации в семейно- битов план; постарайте се да внесете повече уют в дома; зарадвайте своя партньор- като му поднесете вечеря на свещи.

 

Летен Хороскоп 2020 –   Лично число 11 

Юли – този месец е от голямо значение за вашата любов; благоприятно време за щастлива любов; края на месечния период е благосклонен за хората с този „жизнен път“.

Август – ползотворен период за дълбоки страсти- хората, които се чувстват самотни с този „път на живота“; при нов брачен партньор /брак/- съвместния живот минава през емоционална трансформация; постарайте се да съхраните любовта.

Септември – от нумерологична гледна точка, времето за емоции, разнообразие и нова любов все не ви достига; изберете екзотична дестинация, и се насладете на компанията на своя любим партньор; очакват ви невероятни приключения.

 

Нумеролог Нели Колева се занимава от 25 години с нумерология и ясновидство. Нели Колева

Провежда курсове по нумерология – индивидуални и групови.

Телефони за информация и контакт с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

 

 

“Практическа нумерология” от Нели Колева е практическо ръководство по нумерология. Занимателно четиво, което ни дава възможност: да опознаем по-добре себе си и нашите близки, да осмислим своето настояще и да надникнем в бъдещето, да открием закономерностите в нашия живот и да ги използваме правилно, да придобием важна информация за характера, съдбата, за магичната сила на добрите и лошите ни периоди и съвместимостта ни с нашия партньор.

Книгата е настолно четиво за цялото семейство – любопитно, приятно и полезно занимание за всички възрасти.

Може да купите онлайн>>>

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар