Нели Колева, нумеролог: Пролетен Хороскоп 2021

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво ще ви донесат април, май, юни за вашето лично число, жизнен път от 1 до 11. Вижте своята месечна и пълна прогноза за пролетта.

Нели Колева, нумеролог: Пролетен Хороскоп 2021

 

Всеки петък от 13:00 часа до 14:00 часа Нели Колева ще отговаря безплатно на вашите въпроси на телефон 0888 742 178.

 

Как да  изчислите личното си число (жизнен път)?

Пример: Ако сте родени на 14.06.1971 година. Изчисляване: За да изчислите вашето лично число (път на живота), събират се числата на деня на раждане + това на месеца + вашата година; Получената стойност на жизнения път се редуцира до едноцифрено число; Ако се получи двуцифрено, то редуцираме до едно число от 1 до 9;
В случая: 14+6+1+9+7+1=20+18=2+9=11 (числото 11 не се редуцира);  Вашето лично число (жизнен път) е 11.

 
Пролетен Хороскоп 2021 – Лично число 1

През април, дали ще срещнете голямата любов; Венера- ви дава съдбовен шанс от към поява на магнетична любов, също и за стабилност в партньорството; периода не е благоприятен за започване на съвместно живеене- на едно място, под един покрив; за обвързаните, семейни двойки- погрижете се за уюта в дома- чудесно време за романтика.

Ето какво вещае май – предстоят ви нови запознанства с интересни хора от други култури; за самотните, желаещи разнообразие- подходящо време да изживеете романтична изненада; в любовния живот сте неспокойни, раздразнителни, малко капризни; добре ще бъде да си помогнете с някои духовни практики- за напасването и хармонията.

Юни – предсказва незабравими моменти; втората половина на месеца получавате космичен знак да осъществите мечтаната почивка с любимия партньор; може да се насладите на спокойствие и комфорт; Марс и Венера ще ви дарят с хармония- старайте се да не доминирате; за хората занимаващи се с изкуство- предстои творчески устрем.

 

Пролетен Хороскоп 2021 –  Лично число 2

Април – какво ви очаква според кармата на любовта; макар Сатурн да ви ограничава в любовния живот- благодатно време да преосмислите връзката си; дайте шанс на своя любим- за приятни изживявания, и повече вълшебни мигове в любовта; за хората, търсещи любовни приключения- може да се забавлявате, или да търсите екзотично място за повече движение- за откъсване от натовареното ежедневие;

Май – този месец ни помага- да прекараме повече време с близките си хора от дома, бита, семейството; за самотните души- любовните трепети са на преден план; подходящ период за авантюри и любовни наслади- без тенденция за дългосрочно обвързване; Близнаци- предстоят ви нови запознанства, интригуваща среща с представители от „Везни“; в бизнес- сферата- за творци, поети, писатели- предстои творческо вдъхновение и много позитивна енергия.

Юни – може да очаквате прилив на позитивна енергия; Меркурий и Нептун- провокират сбъдване на желания- добър момент да организирате пикник на открито, както и много пътешествия; За родените под знака „Рак“-  предстои среща с голямата любов; не забравяйте и работния план- преразгледайте своите контакти- с представители на „Скорпион“- намирате общ език; може да изградите съдружие.

 

Пролетен Хороскоп 2021 –  Лично число 3

Април – кармата в твоята връзка- време е за кардинални промени в любовта; може изненадващо да планирате подходяща „дата- за красива и мечтана сватба“; за хора с по- освободено мислене- време за страсти в интимен план; изживейте мимолетни наслади- в края на периода; Обвързаните „семейни- партньори“- отдайте се на културни развлечения; намерете свободно време и разгледайте някои забележителности.

Май – какво предвещава месеца- звездите закрилят приятелска връзка с „Риби“; Обвързаните партньори- добре е да разведрите малко обстановката- и да редувате работа и отмора; несемейните- шанс да открият своята „сродна душа“- може да имате вълшебни мигове в края на месеца; Марс- тласка ви към любовни завоевания; дава позитиви, вие сте желани, харесвани.

Юни – благодатно време за да разкриете своите „скрити таланти“- пред публика; всички, които се чувстват самотни- имате тласък в любовния живот- точно сега се намесва Венера; за сериозно обвързаните- Меркурий- леко напряга атмосферата- не бързайте с изказвания, може да влизате в конфликти, спорове с любимия; не засягайте паричните въпроси; в крайна сметка- всичко решавате безпроблемно.

 

►ВИЖТЕ ОЩЕ: Нели Колева: Избор на дата за раждане на дете (планирано секцио)

 

Пролетен Хороскоп 2021 – Лично число 4

Април – пролетта на 2021- дава нов заряд на всички ни; имате много контакти в любовта- добре е да подбирате своите любовни партньори, независимо, че сте харесвани и желани; За някои обвързани- според вашата „лична карма“- може да имате „кармична среща“- с човек от миналото; за живеещите под един покрив- напрежението отшумява през 2-та половина на месеца; зарадвайте своя партньор- с романтична вечеря на свещи.

Май – за много от вас месеца дава шанс да възродите любовните чувства- уединение на спокойно място с половинката; отворете сърцето си- следвайте „любовните- знаци“; посрещнете предизвикателствата с усмивка; периодът е благоприятен така и съвместимостта ви с вашия партньор; също и в работен план- предстоят дългоочаквани промени, свързани с повишение и стабилизация; наблегнете на ново бизнес- начинание.

Юни – желателно е да намерите време за сериозни разговори с вашия постоянен партньор- в любовен план; не загърбвайте дома, семейството, любимите хора заради страстна мимолетна авантюра; за търсещите наслада- предстои да завържете интересно запознанство и флирт с „Лъв“; в семейно- битов план- подходящ период- за леки ремонтни дейности.

 

Пролетен Хороскоп 2021 –  Лично число 5

Април – началото на пролетта 2021- има добра любовна тенденция- да се срещнете със специален човек за вас; контакта ви дава съдбовен шанс- излизате от самотата и стабилизирате духа си; в бизнес план- колегите ви харесват- възможност за успех в живота; може да предприемете нови бизнес- съдружия; време да реализирате своите по- големи проекти и идеи.
Май – ето какво ви е подготвила съдбата за тази пролет; добре ще бъде да се погрижите за духовното си израстване; свържете се с приятели, които сте позабравили- организирайте културни развлечения-  хармонизирайте отношенията; с половинката- изживейте приятни емоции; за тези които са решили да предприемат риска към нов бизнес- може да постигнете успех само с подкрепата на любимите хора.

Юни – ако усещате недостиг на енергия- отдайте се на любимото си хоби; в любовната сфера- някои представители на „Дева“ и „Лъв“- могат да се решат на важната крачка в живота- да сключат дългоочакван брак, или да сбъднете своя мечта- да станете родители; за търсещите флирт, закачка- очаквайте нови срещи, запознанства- благодарение на разнородните контакти по „Меркурий“; под влияние на Нептун и Венера- насладете се на магнетично опиянение.

 

Пролетен Хороскоп 2021 –  Лично число 6

Април – пролетта е чудесно време за ново начало; ако се чувствате самотни в любовта- препоръчително е да не се връщате към минали ситуации и събития; за да се заредите с нова жизнена енергия- медитирайте, усвоявайте духовни техники; търсете често природата- Марс“ ви дава вълнуващи изживявания; отдайте се на кратко пътуване, излет в планината или посетете някои архитектурни забележителности.

Май – релаксирайте чрез движения, музика и пътешествия; въздушните знаци- Близнаци, Везни- ще са най- съвместими- според вас; с идването на по- топли дни- може да разчитате на добра компания в тяхно присъствие; за по- смелите представители на Рак- подходящ период да си намерите интересно хоби на открито; за хора с жизнен път /път на живота/ 5, 8- имате стремеж да опознаете света.

Юни – през втората половина на пролетта звездите ще ви направят по- чувствителни, лесно раними, и доста ревниви; трудно постигате разбирателство и хармония с любимия; сякаш сте на прага да се разделите с вашата половинка; от нумерологична гледна точка- според любовната енергия, сега е подходящо време да хармонизирате връзката си; организирайте вдъхновяващо пътуване- край морския бряг.

 

►Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

 

Пролетен Хороскоп 2021 – Лично число 7

Април – какво вещаят звездите през пролетта; от астрологична гледна точка- в партньорството има напрежение- ако сте семейни; през първите 10 дни от месеца- „Марс“ леко ви затруднява- не засягайте сериозни теми и разговори за бъдещи общи планове- изчакайте по- благодатен период за сплотяване на семейството; в края на периода- може да си починете пълноценно на тихо място с излет в планината или при приятели на село.

Май – за доста хора от родените с това число,  месеца е от решаващо значение- може да се напаснете добре с половинката, и да се радвате на хармонични отношения в любовта; Девите- бъдете решителни; добре е да съчетаете появилите се работни ангажименти с любовния живот; не се отказвайте от появилите се бизнес предложения; Уран ви дава възможност да  комбинирате с любовта.

Юни – ако искате лятото да ви бъде интересно, зарадвайте любимия човек с куп изненади- от освежителни ремонтни дейности до нови придобивки; така всички от дома, бита- имат стимул да ви помагат- имате благополучие; необвързаните- ще сте завладени от магията на любовта; звездите благоприятстват флирт, закачка- с нов, интересен човек, представители „Риби“; позитивни промени във финансовите дела.

 

Пролетен Хороскоп 2021 –  Лично число 8

Април – според астрологията, през пролетните месеци, Уран и Меркурий- затрудняват общуване, контакти в любовен аспект; ако искате семейството да е щастливо и сплотено- преосмислете своето поведение, както и това- дали престоя ви в дома е пълноценен; за всички необвързани, чувстващи се самотни-  „Юпитер“ ви провокира, и ви прави доста пламенни в интимните желания; вашата астрологична прогноза става все по- благодатна да превърнете развлечението в сериозна връзка.

Май – месецът е благоприятен за любовно опиянение- за наскоро обвързаните двойки- с брак, подпис; в почивните дни може да си устроите романтична разходка в планината, или пикник сред природата на вълнуващо място; за несемейните- благодатен период да възродите отношения с личен приятел „Скорпион“ от миналото; след кратка авантюра- идва време за сериозни разговори- имате перспектива пред връзката.

Юни – на прага на пролетта и лятото ви предстоят много изненади- подарете си няколко романтични вечери на тихо място в планинска хижа; или посетете приятели в домашна атмосфера, които сте по загърбили; самотните, търсещи незабравими любовни трепети и вдъхновение- последната декада на месеца ви очакват много летни изненади- с романтика, танци, музика и добри приятели;  избягвайте студените напитки.

 

►ВИЖТЕ СЪЩО: Нели Колева: Кармично ли е числото 13 в нумерологията?

 

Пролетен Хороскоп 2021 – Лично число 9

Април – за самотните, търсещи вдъхновение- настъпва подходящ период- с тенденция да откриете своята сродна душа; очаквайте запознанство с интересен човек- в последствие може да пламне страстна любов; от влиянието на „Венера“, също и Меркурий- предстоят красиви преживявания; добре е да се концентрирате и върху работните дела- във финансово /парично/ отношение изчакайте позитиви в края на месеца.

Май – ето какво сочи вашата лична астрологична карта- работни ангажименти и почивка може да комбинирате прекрасно; за да се отърсите от ежедневието- потърсете начин и се забавлявайте с половинката през уикенда- в близост до природата и водата; още сега- планирайте лятото- изберете екзотична дестинация, и се насладете на вълшебни мигове; необвързаните- според планетите- предстои ви „кармична- любовна среща“.

Юни– вашата нумерологична прогноза става все по- благоприятна; особено за хората, които искат да съчетаят професионалните ангажименти и личния живот; подходящ период- да се явите на конкурс, тест- може да се борите за повишение в длъжност; семейните могат да разчитат на подкрепата от своя любим партньор; за млади семейства, както и имащи деца- може да сплотите дома- вълнуващ излет в планината; добре и за забавления сред зеленина извън града.

 

Пролетен Хороскоп 2021 – Лично число 11

Април– за хората с този „жизнен път“- не е препоръчително да влизате в противоречия с вашия любим; подходящо време за любовна равносметка- в личния живот; обърнете внимание и на вашите близки хора- от дома, бита, семейното обкръжение; може да сплотите вашите „родово- семейни“ връзки; Лъв- очаквайте сериозни предложения за израстване в кариерата, както и за пътуване в чужбина; предстои материално благоденствие.

Май – в унисон с наближаващото горещо лятното време- имате възможност да почивате и да се погрижите за своите неотложни проекти в работния- бизнес- план; културните развлечения ви дават стимул да довършите своите бизнес- начинания; необвързаните са податливи на мимолетно влюбване- предстои ви флирт, закачка и шумни вечери на открито.

Юни – от гледна точка на астрологията- бързо преодолявате кризата в брака- Венера ви действа благодатно; Юпитер- дава ви космичен шанс да затвърдите позициите си на работното място; на хората, занимаващи се с изкуство, музика- благоприятно време за изяви, много танци, курсове, квалификация; нови начинания- свързани с писане; този период е добър също за медитация, релаксация, личностно израстване; Меркурий- помага за вашето духовно извисяване.
 

Нумеролог Нели Колева се занимава от 28 години с нумерология, астрология и кабала.Нели Колева

Провежда курсове по нумерология – индивидуални и групови.

Автор е на книгите “Посланието на цифрите”, “Съвместимост и партньорство” , “Посланието на цифрите” и  “Практическа нумерология”.

“Практическа нумерология” от Нели Колева 

Може да купите онлайн>>>
 

Всеки петък от 13:00 часа до 14:00 часа Нели Колева ще отговаря безплатно на вашите въпроси на телефон 0888 742 178.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар