Немски журналист: До 3 години ЕС ще се разпадне, вижте само Габриел от Хаджидимово България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Немски журналист с потресаващо заключение преди стачката на транспортните работници в Германия! Няма как това нещо европейски съюз да не се разпадне.

Най – много до три години и съюзът ще отиде в историята, защото това не може да продължава повече. Ние реално заприличахме на онова, срещу което всички скачаха, докато съществуваше СССР и СИВ.

Системата е сбъркана иначе няма как една жена като Мария Габриел да е еврокомисар.

Нещо не е наред, тази жена няма истински завършен университет, замесена е в корупционна схема с имот в България. В родното и място Хаджидимово се подиграват с нея, че не знае откъде да си включи лаптопа, но това не пречи на чиновниците в Брюксел да я сложат за еврокомисар, който само преди една година отговаряше за всичко свързано с интернет в съюза. Българската представителка е най-яркият пример за това как определени фамилии в Европа и шефове на партии налагат свои хора без ценз и знания, да заемат постове от които да черпят дивиденти и да се облагодетелстват благодарение на корупционни практики.

Кум на сем.Габриел е г-н Дол, затова и тя расте така бързо в кариерата си на политик.

Политик, който няма знанията, няма ценза и не може да се справи с нищо, но взема стотици хиляди евро заплата от Брюксел, защото е част от схемата, срещу която в следващите две години ще се противопоставят все повече и повече хора…

 

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/3_30.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар