Нено Димов натапя Николай Кънчев – “недосегаемият” човекът на каракачанов, който се занимава с вноса на боклука от цял свят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Нено Димов е свидетелствал срещу свой заместник.
Въпросния зам.министър на екологията и дясна ръка на Каракачанов от ВМРО е Николай Кънчев. Именно той е човека на Каракачанов, който обслужва интересите на олигарсите Ковачки и Стойков, естествено срещу подобаващи стимули, от които голяма част са лично за партийния бос Каракачанов.

Кой е Николай Кънчев? Каракачанов и Николай Кънчев са заедно повече от 20 години, като участват заедно в масовата приватизация чрез “МТМ-Холдинг АД”, където заедно с арестувания Миню Стайков са членове на надзорния съвет. Интересна подробност е, че Миню Стайков е в затвора, Каракачанов е вицепремиер, а Кънчев зам.министър на МОСВ.

Вероятно сега някой от вас ще си помисли, че Кънчев е страхотен еколог и специалист по опазване на околната среда? Уви, лъжете се! Кънчев е най-обикновен историк, който обаче владее до съвършенство изкуството на изнудването, за което много добре знаят кметовете на ГЕРБ, които са изнудвани да приемат определена фирма, която да изпълнява спечелените от общините проекти с финансиране от предприятието ПУДООС.

Сигналите на кметовете са още от 2018 г., но олигархичния чадър на Люси Стойков и Ковачки подкрепен и от Каракачанов е непробиваем, а Кънчев се превръща в лицето на кметовете за недосегаем, те така ѝ започват да го наричат “Недосегаемия”. Именно Кънчев е човекът в МОСВ, който пряко отговаря за отпадъците!

Именно под негов контрол се осъществява вносът и горенето на отпадъците в ТЕЦ-те на Ковачки. Схемата е за милиарди и неслучайно в нея е набъркана италианската мафия. И докато в другите държави има мафия, то в България мафията си има държава, а нейни представители са Каракачанов и Кънчев.

Сега Кънчев е оставен на свобода, за да може да прикрива и унищожава документи за внос на стотици хиляди тонове боклук, които през комините на ТЕЦ-те на Ковачки вече са в атмосферата и са ни тровили чрез мръсния въздух, който дишаме.

Кънчев сега ще прикрива и зулумите с пернишката криза и водата, която е предоставяна на другия олигарх Люси Стойков, а клетият Нено ще полежи няколко дена в ареста, а след това ще бъде достойно възнаграден, ако не стане защитен свидетел и не пропее.

Всъщност на такъв сценарий разчитат от ВМРО, но има един тънък, но много съществен момент и той е, че в случая с боклука вече са ангажирани чужди служби, които знаят абсолютно всичко. Каракачанов и ВМРО са силно притеснени, тъй като чуждите служби са установили и къде държат парите от корупционни сделки с олигарси и мафиотски босове.

Сега Борисов за да докаже, че няма нищо общо с тази престъпна организация, трябва да отнеме МОСВ от Каракачанов. Това пък означава падане на кабинета, защото се нарушават всички договорки с които беше сглобен. Каракачанов назначи много хора на ДПС във властта от квотата на ВМРО, а това министерство винаги си е било доминирано от ДПС. Удара по него не е случаен, а е удар по коалицията ГЕРБ-ДПС-ВМРО и идва от новите приятели на Бойко оттатък океана.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар