Нено Димов проговори: Иска прокуратурата да разпита и Борисов защо водата в язовирите липсва

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В профила на арестуваният Нено Димов във Фейсбук се появи странно изявление.

Публикуваме го без редакторска намеса, въпреки че ни се струма малко странно написаното. Но все пак като се вземе предвид факта, че това е първият действащ министър на който беше направен арест в последните 30 години, вече не се учудваме на нищо.

Ето какво написа Нено Димов или някой свързан с него в профилът му.

“Вече повече от 36 часа съм жертва на правителството в което бях участник. Според всички лично Бойко Борисов е разпоредил моят арест, а изпълнителят е главният прокурор Иван Гешев.

Нено Димов е арестуван предполагам, че това се върти в медиите от сутрин до вечер и Нено Димов е престъпник, който източи водата на язовирите в България. Но истината е че Бойко Борисов, който години наред лъже народа на България, че прави нещо е човека, който трябва да бъде до мен в ареста и да отговаря къде е водата на България.

Над 500 милиона лева са усвоили фирми на Герб, за да правят водни цикли и водопречиствателни станции, да ремонтират язовири и най – вече да крадат от всичко това. Държавата била бунище, внасяла боклук, защо си мислите, че го внасяме, защото Нено Димов е съгласен ли, не внасяме го защото Борисов получава заповеди от Брюксел и тука ги изпълняваме. Този човек един ден ще отговаря дали пред прокуратурата дали пред бога не знам, но той е виновният за всички неволи и катастрофи в България.

Играе карти с приятели, рита футбол, тича по тенис корта и когато му кажем има проблем, ни обяснява и на нас както на вас, че всичко в България било идеално и да не се притесняваме, след като балъците в Брюксел ни оценяват подобаващо. Вече не съм министър, затова мога да си кажа какво ми тежи и да обясня на всички, че Борисов е машата на всички онези олигарси, които грабят България от сутрин до вечер.

Всички знаем кои са виновниците и защо няма пари за хората в България, но какво от това, като ги знаем, нали са от нашите вика Борисов, плащат си и ще си траем, когато спрат да плащат, тогава ще го мислим. Цветанов му изпълняваше всичките поръчки, но явно и той му стана неудобен след апартаментгейта, но искам да попитам Владислав Горанов докога ще е довереният човек на Борисов в кабинета, може би докато Домусчиев спре да се отчита.

Ако си мислите, че има бизнесмен от ранга на Домусчиеви, който да не е замесен с аферата с боклука в България, то значи не живеете в тази страна, горят го боклука, вземат милионите и не им пука измислиха, че в махалите се горят отпадъци и поръчаха на всички телевизии да я споделят тази новина.

Няма ТЕЦ който да не гори боклуци в България, но когато отидем на проверка и ги хванем звънят директно на Борисов и всичко свършва, защото той пак повтарям взема едни пари и докато ги взема всичко е точно.

loading…

Когато спрат да се отчитат тогава и господ не може да им помогне. Нено Димов е виновен и за водата на България, защото толкова време мълча как общините на Герб плащат например за 5 милиона вода на държавата, а събират от хората над 15 милиона във ВИК дружествата и после тези пари разликата се разпределя.

Нено Димов е виновен, че навсякъде във всеки борд на директорите на всяко едно държавно предприятие има поне по 5 члена на Герб, които от нищо не разбират, но са там, заради големите заплати и после пак Нено Димов е виновен, че нито едно гето с роми в България не плаща за водата си. Но не си мислете, че не плаща, защото държавата не знае, напротив всичко се знае, но също така сме наясно, че през 2 години има и избори в България, а тези хора са основните гласоподаватели.

Нено Димов е виновен за всичко, за апартамент гейта, за африканската чума, за всичко е виновен Нено Димов, Борисов е невинен, защото той не е министър председателя който взема всяко едно решение в тази държава.”

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_606.html


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

Вашият коментар